211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βασίλης Καρράς: Επιστρέφει δισκογραφικά με νέο τραγούδι

Βασίλης Καρράς εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιος θα είναι ο τίτλος του;

Ο Βασίλης Καρράς αναμένεται να επιστρέψει δισκογραφικά με ένα νέο τραγούδι που το μόνο βέβαιο είναι πως θα αγαπηθεί πολύ από το κοινό του.  Η δισκογραφική του εταιρεία MINOS, μέσα από μια ανάρτηση στα social media, έκανε γνωστό πως ο τραγουδιστής θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα το νέο του τραγούδι που θα έχει τίτλο «Σ’ αγαπώ».

Δες επίσης: Melisses και Τάμτα ξανά μαζί! Τι νέα συνεργασία ετοιμάζουν;

Ακόμα μια μεγάλη επιτυχία έρχεται να προστεθεί στις αμέτρητες του αγαπημένου τραγουδιστή. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε, ότι πρόσφατα γιόρτασε τα σαράντα χρόνια παρουσίας του στην ελληνική δισκογραφία, οπότε είναι λογικό οι επιτυχίες που μας έχει χαρίσει να είναι πάρα πολλές.

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για Βανδή – Ρέμο!

Ο τραγουδιστής μόλις ξεκίνησε και τις νέες εμφανίσεις του στην πίστα της Ιεράς Οδού. Φέτος, ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά εκεί και φέρνει τα πάνω κάτι στη διασκέδαση της Αθήνας. Στο πλευρό του έχει τον Χρήστο Μενιδιάτη, όπως και πέρσι, αλλά και τον Χρήστο Χολίδη. Μαζί τους, το πρόγραμμα ολοκληρώνουν η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Βο. Αναμφίβολα, ένα σχήμα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τον χειμώνα αυτό στη διασκέδαση της Αθήνας.

Βασίλης Καρράς: Επιστρέφει δισκογραφικά με νέο τραγούδι

https://www.instagram.com/p/BqradXxAOkO/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024