211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βασίλης Δήμας: Πότε κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι;

Βασίλης Δήμας 2023-22024 επιτυχιες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα τραγούδι με τίτλο «Χριστουγεννιάτικα στολίδια». 

Ο Βασίλης Δήμας ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει ένα νέο τραγούδι που αποπνέει τη γλυκιά μελαγχολία των Χριστουγέννων, μέσα από τη νοσταλγία μιας χαμένης αγάπης.

Ο Βασίλης Δήμας κάνοντας τα πρώτα του βήματα στις μεγάλες πίστες της Αθήνας βρίσκεται δίπλα σε δύο πολύ μεγάλα λαϊκά ονόματα, τον Νίκο Μακρόπουλο και τον Γιώργο Γιαννιά. Οι τρεις άντρες εμφανίζονταν για το 2013 – 2014 στο νυχτερινό μαγαζί Romeo + όπου κατόρθωσαν να διατηρήσουν ολόκληρη την σεζόν το κέφι του κοινού αμοίωτο. Για την σεζόν 2014 – 2015 ο Βασίλης Δήμας θα εμφανίζεται στο Magique της Θεσσαλονίκης μαζί με τον Αντύπα και την Ελεάνα Παπαϊωάννου σε ένα σχήμα που τράβηξε τα βλέμματα και έγινε στέκι και για πολλούς άλλους καλλιτέχνες.

Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο ίδιος, την ενορχήστρωση και την παραγωγή ο Αντρέας Γιατράκος και την οπτικοποίηση ο Αλέξανδρος Χρυσίδης, ενώ κυκλοφορεί από τη Sonar music. Το teaser ήδη κυκλοφόρησε και από τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου θα ακούμε το τραγούδι σε αποκλειστικότητα από ορισμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Παράλληλα, το αγαπημένο καλλιτέχνη βλέπουμε σε μία επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων στον χώρο του Αγιονερίου στο Περιστέρι, από τις 6 Οκτωβρίου, όπου έγινε και η πρεμιέρα του στην εν λόγω πίστα, ενώ παράλληλα, αναμένουμε και τα επόμενα βήματά του στη νυχτερινή Αθήνα.

Βασίλης Δήμας

Βασίλης Δήμας: Πότε κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024