211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βασίλης Δήμας: Το επόμενο επαγγελματικό βήμα μετά τον Βοτανικό

Βασίλης Δήμας εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι θα κάνει ο αγαπημένος καλλιτέχνης;

Για πρώτη χρονιά, ο Βασίλης Δήμας ανέβηκε στην πίστα του Βοτανικού, μαζί με τον Αντύπα και τον Μάκη Δημάκη και προκάλεσε τον απόλυτο πανικό κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ρίχνει αυλαία αυτή την εβδομάδα στις εμφανίσεις του που αγαπήθηκαν από το κοινό και είναι ήδη έτοιμος για το επόμενο επαγγελματικό βήμα.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Ποιο θα είναι αυτό; Ο τραγουδιστής θα ξεκινήσει ένα τουρ σε πόλεις της Κύπρου αλλά και του εξωτερικού. Άλλωστε οι επιτυχίες του έχουν αγαπηθεί πολύ και από το κοινό που βρίσκεται εκτός Ελλάδας.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Βασίλης Δήμας βρίσκεται στο στούντιο ετοιμάζοντας την κυκλοφορία του τρίτου του album που θα κυκλοφορήσει από την Sonar Music, που αναμένουμε να ακούσουμε σύντομα με αγωνία και το μόνο βέβαιο είναι πως θα περιέχει πολλές επιτυχίες. Ακόμα μια δυναμική σεζόν για τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Βασίλης Δήμας: Οι σταθμοί της περιοδείας του:

Συγκεκριμένα θα εμφανιστεί στη Κύπρο (Λεμεσός, Λευκωσία, Πάφος, Λάρνακα), στην Γερμανία (Μόναχο, Ανόβερο, Στουτγκάρδη), στον Καναδά (Μόντρεαλ, Τορόντο, Χάλιφαξ), στην Αγγλία (Λονδίνο, Μάντσεστερ), στην Βουλγαρία (Σόφια), στη Σερβία (Βελιγράδι) και στο Ισραήλ (Τελ Αβίβ).

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024