211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Η Βασιλική Νταντά παρουσιάζει το νέο EP «#5 Συναντήσεις»

Βασιλική Νταντά
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Επιστρέφει με το νέο EP «#5 Συναντήσεις» και αποκαλύπτει πέντε μοναδικά τραγούδια που συνδυάζουν την παράδοση με τον σύγχρονο ήχο.

Η Βασιλική Νταντά, μία από τις πιο αγαπημένες και ιδιαίτερες φωνές της ελληνικής μουσικής, επιστρέφει δυναμικά με το νέο της EP με τίτλο «#5 Συναντήσεις». Αυτή η νέα κυκλοφορία από την Panik Platinum περιλαμβάνει πέντε μοναδικά τραγούδια, το καθένα με ξεχωριστό μουσικό ύφος και ένταση, που αναδεικνύουν το ταλέντο της και πάλι.

Το κάθε κομμάτι φέρει τη σφραγίδα καταξιωμένων δημιουργών, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει ο Χρήστος Νικολόπουλος, ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους συνθέτες, που συνοδεύει τη Νταντά με το μπουζούκι του.

Η συνεργασία με τον Νικολόπουλο, γνωστό για την δεξιοτεχνία του και τις εμβληματικές του μελωδίες, δίνει έναν ξεχωριστό τόνο σε κάθε τραγούδι, αναδεικνύοντας την μοναδική φωνή της ερμηνεύτριας.

Παράλληλα, τα τραγούδια του EP έχουν οπτικοποιηθεί από τον σκηνοθέτη Alex Konstantinidis. Τα music videos συνδυάζουν εικόνες από το studio ηχογράφησης και το «Χάραμα» της Πάτρας, δημιουργώντας βίντεο που συνοδεύουν ιδανικά τα κομμάτια. Η Νταντά εμφανίζεται στο «Χάραμα» κάθε Παρασκευή και Σάββατο, και δίνει την ευκαιρία σε κάθε θαυμαστή της να ακούσει αυτές τις ζωντανές ερμηνείες.

Το EP «#5 Συναντήσεις» αναμένεται να αγαπηθεί τόσο από τους παλιούς όσο και τους νέους θαυμαστές της Βασιλικής Νταντά, συνδυάζοντας την παραδοσιακή λαϊκή αισθητική με σύγχρονες επιλογές. Μια κυκλοφορία που επιβεβαιώνει το ταλέντο της Νταντά και εδραιώνει τη θέση της στην ελληνική μουσική σκηνή.

Τα κομμάτια που περιλαμβάνει το EP

  • Τριανταφυλλάκι
  • Αρκετά
  • Έλα Λίγο
  • Απαγορεύεται

Η Βασιλική Νταντά παρουσιάζει το νέο EP «#5 Συναντήσεις»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024