211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βαλάντης και Νίνο ετοιμάζουν μια δισκογραφική συνεργασία – έκπληξη

Βαλάντης και Νίνο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο Βαλάντης έρχεται με νέο τραγούδι 

Βαλάντης και Νίνο ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν ένα νέο τραγούδι που αναμφίβολα θα γίνει επιτυχία. Ο πρώτος θα το ερμηνεύει ενώ ο δεύτερος υπογράφει τους στίχους. Τέλος, τη μουσική θα υπογράφει ο Πάνος Καπίρης που είχε δημιουργήσει το «ακροβάτω». Με έναν τέτοιο συνδυασμό, το μόνο βέβαιο είναι πως θα γνωρίσουμε μια μεγάλη επιτυχία σύντομα.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

«Ζω για να δημιουργώ και δε δημιουργώ για να ζω…»
Αυτός είναι για μένα ο ορισμός του Καλλιτέχνη…ΝINO σε ευχαριστώ που με την «ύπαρξη»σου με προέτρεψες να ξαναγαπήσω αυτό που για λίγο ξέχασα… «Κάπερμαν» ειχαμε καιρό μετά το «Ακροβατώ» να ξανασυναντηθούμε…σε ευχαριστώ για την υπέροχη μελωδία σου που «έντυσες» το στίχο του Νίνο στο τραγούδι «Η προηγούμενη»….
Το ταξίδι τώρα ξεκινάει… 2020 ευχές σε όλη την ανθρωπότητα…!», έγραψε ο Βαλάντης στο βίντεο που ανέβασε στο Youtube κάνοντας γνωστή τη συνεργασία αυτή.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Οι δύο τραγουδιστές είχαν συναντηθεί το χειμώνα για λίγο και στη σκηνή, αφού ο Βαλάντης είχε επισκεφθεί τον Νίνο στο Acro όπου τραγουδούσε με τη Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Βαλάντης και Νίνο ετοιμάζουν μια δισκογραφική συνεργασία – έκπληξη

https://www.youtube.com/watch?v=l3yccprUCQQ

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024