211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βαγγέλης Κακουριώτης: Συνεχίζει να κατακτά τις καρδιές του κοινού με τον «Πυρετό»

Βαγγέλης Κακουριώτης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ασταμάτητη δημιουργικότητα του Βαγγέλη Κακουριώτη.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης συνεχίζει να κατακτά τις καρδιές του κοινού με την πιο πρόσφατη κυκλοφορία του, το τραγούδι και μουσικό βίντεο “Πυρετός”. Αυτό το δυναμικό τραγούδι δείχνει την εξέλιξη και τη δημιουργικότητα που χαρακτηρίζουν την πορεία του αγαπημένου τραγουδιστή. Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά γεμάτη μουσικές επιτυχίες, ο Κακουριώτης δείχνει να μη σταματάει.

Το μουσικό βίντεο, σκηνοθετημένο από τον ταλαντούχο Βαγγέλη Τσαουσόπουλο, αποτυπώνει  τις αναμνήσεις και τις εσωτερικές αναζητήσεις που συνοδεύουν την αγάπη.

Από την επιτυχημένη συνεργασία του στα live με τον Πάνο Κιάμο και την Κατερίνα Λιόλιου στο CLUB 22 μέχρι τους ρόλους του στις αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές “Η Γη Της Ελιάς” και “Famagusta”, ο διάσημος τραγουδιστής συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να εμπνέει το κοινό του με την πολυδιάστατη παρουσία του στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Βαγγέλης Κακουριώτης: Συνεχίζει να κατακτά τις καρδιές του κοινού με τον «Πυρετό»

Ο νεαρός καλλιτέχνης συνεχίζει να αποτελεί έναν από τους πιο δημιουργικούς και εκφραστικούς καλλιτέχνες της γενιάς του στην ελληνική μουσική σκηνή. Με το “Πυρετός” να αποτελεί το τελευταίο του επίτευγμα, αναμένουμε με ανυπομονησία τις επόμενες δημιουργίες του που θα συνεχίσουν να μας εμπνέουν και να μας συναρπάζουν αλλά και τις επόμενες ζωντανές εμφανίσεις του σε κάποια πίστα της Αθήνας τη νέα σεζόν που έρχεται.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024