211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έφυγε από τη ζωή ο Τζίμης Πανούσης

εφυγε απο την ζωη ο Τζίμης Πανούσης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Υπέστη ανακοπή καρδιάς στα 64 χρόνια του 

Σοκ και απέραντη θλίψη επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο σήμερα, καθώς έφυγε από τη ζωή ένας σπουδαίος καλλιτέχνης και τραγουδοποιός, ο Τζίμης Πανούσης.

Στα 64 χρόνια του, ο καλλιτέχνης υπέστη καρδιακή ανακοπή και νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Έγιναν προσπάθειες ανάνηψης του, αλλά δεν ανταποκρινόταν, ενώ λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Στις αρχές Δεκεμβρίου ο μουσικός είχε υποστεί ανακοπή ενώ βρισκόταν στη σκηνή του Κύτταρο live, όπου εμφανιζόταν, παρουσιάζοντας την μουσική παράσταση που αποδείχθηκε και το κύκνειο άσμα του, «Όλοι οι χαζοί μπορούμε». Tότε, είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκε για μερικές μέρες.

Γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 1954 από Μικρασιάτες πρόσφυγες γονείς στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Χολαργό. Η πρώτη εμφάνιση των Μουσικών Ταξιαρχιών (του συγκροτήματος που ξεκίνησε την πορεία του) σε κοινό έγινε το 1980 στο “Skylab” στην Πλάκα, ενώ η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά είναι ο δίσκος Μουσικές Ταξιαρχίες που κυκλοφόρησε το 1982.

Ήταν γνωστός για τη σάτιρα, το καυστικό του χιούμορ και τον αθυρόστομο στίχο του και είχε πολλές δικαστικές διαμάχες με ανθρώπους που είχε βάλει στο στόχαστρο του, όπως ο Γιώργος Νταλάρας. Παρά τη διαμάχη τους αυτή, ωστόσο, η διάσημος καλλιτέχνης αποχαιρέτησε τον Τζίμη με ένα συγκινητικό μήνυμα, μέσα από τον λογαριασμό στου στο Facebook.

Τζίμης Πανούσης | Η ανάρτηση του Γιώργου Νταλάρα για τον θάνατό του

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024