211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Τύπισσα: Έρχεται νέα κυκλοφορία από τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα

Τύπισσα στεφανος πιτσινιαγκας 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι; Άκουσε το teaser. 

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας ετοιμάζεται να μας χαρίσει μια ακόμα μουσική επιτυχία με το νέο του τραγούδι με τίτλο “Τύπισσα”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Panik Records στις 28 Ιουνίου 2023. Με μουσική του Μάριου Ψιμόπουλου και στίχους του ίδιου του καλλιτέχνη, αυτό το νέο κομμάτι υπόσχεται να αγαπηθεί από το κοινό του.

Το music video του τραγουδιού, το οποίο σκηνοθετεί ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, θα συνοδεύσει την κυκλοφορία του και αναμένεται να προσφέρει μια ξεχωριστή εικαστική εμπειρία.

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό. Τον περασμένο χειμώνα, ο καλλιτέχνης έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ποσειδώνιο μαζί με άλλους ταλαντούχους καλλιτέχνες όπως ο Πάνος Κιάμος, ο Αναστάσιος Ράμμος, η Τάνια Καρρά και η Έλενα Τσαγκρινού. Τώρα, συνεχίζει τη μουσική του πορεία μαζί με τον Αναστάσιο Ράμμο, προσφέροντας ζωντανές εμφανίσεις τις Κυριακές στη Γλυφάδα, στον χώρο του Padam All Day Bar Restaurant.

Οι λάτρεις της ελληνικής μουσικής έχουν λόγο να ανυπομονούν για τη νέα κυκλοφορία του Στέφανου Πιτσίνιαγκα. Με μια πρωτότυπη σύνθεση και στίχους που αγγίζουν, το “Τύπισσα” υπόσχεται να μας ταξιδέψει με τη μουσική του. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία που μας προσφέρει ο ταλαντούχος Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Τύπισσα: Έρχεται νέα κυκλοφορία από τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024