211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Τρυφερότητα: Γιάννης Πλούταρχος και Καίτη Γαρμπή σε ένα νέο ντουέτο

Τρυφερότητα στίχοι Γιάννης Πλούταρχος Καίτη Γαρμπή
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ενώνουν για πρώτη φορά τις φωνές τους! 

Η Καίτη Γαρμπή και ο Γιάννης Πλούταρχος ενώνουν για πρώτη φορά τις φωνές τους και μας παρουσιάζουν σε ένα μοναδικό ντουέτο τη μεγάλη και διαχρονική επιτυχία «Τρυφερότητα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Το τραγούδι που είναι σε μουσική και στίχους του Φοίβου δεν είναι κάποια νέα σύνθεση αλλά πρόκειται για την επανεκτέλεση του κομματιού που κυκλοφόρησε το 1997 και συμπεριλαμβανόταν στον δίσκο «Ευαισθησίες» της Καίτης Γαρμπή. Τώρα, οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται και το αποτέλεσμα δίνει έναν νέο0 αέρα στο τραγούδι αυτό που κυκλοφορεί αποκλειστικά σε ραδιοφωνικούς σταθμούς όμως σύντομα θα κυκλοφορήσει και επίσημα

Με τις ιδιαίτερες φωνές τους, η Καίτη Γαρμπή και ο Γιάννης Πλούταρχος, δύο καταξιωμένοι και δημοφιλείς καλλιτέχνες με σπουδαία καριέρα, μας χαρίζουν το «Τρυφερότητα» σε ένα ντουέτο κορυφής! Το ντουέτο αυτό είναι το τρίτο single που αποκαλύπτεται από το επερχόμενο δισκογραφικό project της Καίτης Γαρμπή, στο οποίο μοιράζεται επιτυχίες του Φοίβου από την 30χρονη καριέρα της με σπουδαίους άνδρες καλλιτέχνες της πρώτης γραμμής. Προηγήθηκαν τα «Κιβωτός» με τον Αντώνη Ρέμο και «Ατόφιο Χρυσάφι» με τον Διονύση Σχοινά.

Tην τραγουδίστρια απολαμβάνουμε σε εμφανίσεις στην πίστα της Αυτοκίνησης 81, μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη, ενώ τον Γιάννη Πλούταρχο βλέπουμε στο Fix Nightclub της Θεσσαλονίκης μαζί με τον Βασίλη Καρρά.

Τρυφερότητα: Γιάννης Πλούταρχος και Καίτη Γαρμπή σε ένα νέο ντουέτο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024