211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Τριαντάφυλλος: «Αλλάξτε τους νόμους! Τι άλλο θέλετε δηλαδή;»

Τριαντάφυλλος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η οργισμένη αντίδραση του τραγουδιστή για την ελλειπή αντίδραση στην εγκληματικότητα.

Ο Τριαντάφυλλος, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για την κατάσταση ασφαλείας στη χώρα, ξέσπασε μέσω των κοινωνικών δικτύων. Το θέμα που τον οδήγησε σε αυτήν τη δήλωση είναι η αυξανόμενη δραστηριότητα σπείρων ρομά που εισβάλλουν σε σπίτια σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, προκαλώντας ανησυχία και αγανάκτηση στους πολίτες.

Στην ανάρτησή του στο Instagram, ο Τριαντάφυλλος δεν μάσησε τα λόγια του: «Αλλάξτε τους νόμους! Τι άλλο θέλετε δηλαδή; Γιατί να ψηφίζουμε για την εφορία και την ακρίβεια; Ή μήπως να βγαίνετε στα κανάλια και να λέτε τα ίδια και τα ίδια; Βαρεθήκαμε ρε, κάντε κάτι ουσιαστικό πλέον!». Μέσα από το μήνυμά του, ο τραγουδιστής δεν εξέφρασε μόνο την προσωπική του απογοήτευση αλλά και την ενόχληση πολλών πολιτών που αισθάνονται ανυπεράσπιστοι απέναντι σε παρόμοιες καταστάσεις.

Η οργισμένη αντίδραση του Τριαντάφυλλου επικεντρώνεται στην αίσθηση της ανικανότητας και της αδιαφορίας που δημιουργείται από την ανεπαρκή αντίδραση των αρμόδιων αρχών και την αδυναμία αλλαγής των υφιστάμενων νομικών πλαισίων. «Όλα είναι τέλεια σε αυτή τη χώρα. Μπαίνουν στα σπίτια της χώρας μας και δεν τιμωρούνται. Μπράβο άλλη μία φορά που όλα λειτουργούν ωραία στην Ελλάδα μας. Μπράβο σας πολιτικοί μας», δήλωσε ειρωνικά, δείχνοντας την έντονη δυσαρέσκεια του για την υπάρχουσα κατάσταση.

Τριαντάφυλλος: «Αλλάξτε τους νόμους! Τι άλλο θέλετε δηλαδή;»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024