211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Trannos: Παρουσιάζει μέσα από ένα εντυπωσιακό music video το «Kalokairi»

Trannos
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα urban music video που συνδυάζει δημιουργικότητα και καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Ο Trannos, ο ανερχόμενος καλλιτέχνης της ελληνικής urban μουσικής σκηνής, εντυπωσιάζει ξανά με την παρουσίαση του νέου του music video για το κομμάτι «Kalokairi». Το τραγούδι αποτελεί ένα από τα highlights του album του «Bad Boy 2», το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Panik Records και έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις του κοινού.

Η σκηνοθεσία του «Kalokairi» αναλαμβάνεται από τον ταλαντούχο Danny Ntarlas, ο οποίος έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό video με urban αισθητική. Το αποτέλεσμα είναι μια οπτική πανδαισία που συνδυάζει μοντέρνα στοιχεία με την ελληνική καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους θεατές.

Το «Kalokairi» περιλαμβάνει beats του Stanley, που ενσωματώνουν σύγχρονες ηχητικές τάσεις, ενώ η ενορχήστρωση και η παραγωγή του video είναι αποτέλεσμα της δημιουργικής συνεργασίας του Ju Stamatakis, ο οποίος ανέλαβε τη σκηνογραφία και την παραγωγή. Η ομάδα συμπληρώνεται από τον Manos Reppas ως βοηθό σκηνοθέτη και την Esther Lalousis, υπεύθυνη για το μακιγιάζ, ενώ το μοντέλο προέρχεται από το πρακτορείο S.A.D.

Το video του «Kalokairi» ήδη έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος στις ψηφιακές πλατφόρμες, κατακτώντας τις λίστες με τα πιο viral τραγούδια στο Spotify και συγκεντρώνοντας θετικά σχόλια από το κοινό. Το τραγούδι και το video αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι ο Trannos είναι εδώ για να μείνει, με τη δημιουργικότητά του και το μοναδικό του στυλ να τον ξεχωρίζουν στη σύγχρονη μουσική σκηνή.

Trannos: Παρουσιάζει μέσα από ένα εντυπωσιακό music video το «Kalokairi»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024