211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Trannos: Το νέο του album «Bad Boy 2» κυκλοφορεί

Trannos εξωφυλλο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η επιστροφή του με το «Bad Boy 2», ένα άλμπουμ γεμάτο εκπλήξεις και επιτυχίες.

Ο Trannos, ο δημιουργός που κατακλύζει τα ψηφιακά δίκτυα με κάθε νέα του κυκλοφορία, επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουριο άλμπουμ του, «Bad Boy 2». Μετά την επιτυχημένη πορεία του πρώτου «Bad Boy», αυτή η νέα κυκλοφορία υπόσχεται να συναρπάσει τους θαυμαστές του με 12 κομμάτια που αναμένεται να γίνουν αμέσως viral.

Το νέο άλμπουμ συγκεντρώνει έντονο ενδιαφέρον χάρη σε συνεργασίες με κορυφαία ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής όπως οι Snik, Kidd, Roi και Yolte. Αξιοσημείωτη είναι επίσης η εμφάνιση της Marilena από τους Kings, με την οποία ο Trannos είχε συνεργαστεί και στην επιτυχία «Madame». Προσθέτοντας στοιχεία έκπληξη, το «Bad Boy 2» περιλαμβάνει συνολικά τρία πολυαναμενόμενα τραγούδια: τα «Καλοκαίρι», «Superstars» με τον Snik και το «All Eyes On Me» με τον Kidd.

Η κυκλοφορία του άλμπουμ από την Panik Records ανοίγει νέους ορίζοντες για τον Trannos, ενισχύοντας τη θέση του στην κορυφή της ελληνικής μουσικής σκηνής. Οι φαν του μπορούν να βρουν το «Bad Boy 2» σε ψηφιακά καταστήματα μουσικής και να απολαύσουν τις νέες αυτές επιτυχίες που θα μας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά αυτό το καλοκαίρι.

Trannos: Το νέο του album «Bad Boy 2» κυκλοφορεί

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024