211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Τόλης Βοσκόπουλος | Για πρώτη φορά στο Ηρώδειο

Τόλης Βοσκόπουλος που τραγουδαει εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια ξεχωριστή στιγμή στην πορεία του καλλιτέχνη

Μια πολύ ξεχωριστή χρονιά είναι η φετινή, καθώς ο Τόλης Βοσκόπουλος συμπληρώνει 60 χρόνια στο ελληνικό τραγούδι.  O μεγάλος Έλληνας καλλιτέχνης θα γιορτάσει την ξεχωριστή αυτή στιγμή της πορείας του με μια μοναδική βραδιά στο Ηρώδειο, την Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου.

Δες επίσης:Καίτη Γαρμπή | Στιγμές από τη συναυλία της στην Αθήνα

Παρά τα τόσα χρόνια πορεία του, θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τον σπουδαίο καλλιτέχνη στον ιστορικό αυτό χώρο της πόλης και, αναμφίβολα, αυτό θα είναι μια από τις πιο ιδιαίτερες συναυλίες του φετινού καλοκαιριού. Στη συναυλία θα συμμετέχουν η πολυμελής ιστορική φιλαρμονική του Γαστουρίου της Κέρκυρας «Ομόνοια» με διεύθυνση ορχήστρας τον Σπύρο Ράλλη και οι μικτές χορωδίες «ΑΧΑΡΑΒΗΣ» και «ΚΑΝΑΛΙΩΝ» της Κέρκυρας.

Δες επίσης: Γιώργος Γιαννιάς | Τρυφερές στιγμές με την οικογένειά του στο Instagram

Λίγο νωρίτερα, στο Ηρώδειο θα απολαύσουμε τον Διονύση Σαββόπουλο σε μια μοναδική βραδιά. και συγκεκριμένα στις 23 Σεπτεμβρίου (δες εδώ όλες τις λεπτομέρειες). Τον Τόλη απολαύσαμε τον χειμώνα στο χώρο του Baraonda, όπου εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια, ενώ πλέον αναμένουμε την επόμενη συνεργασία του για τον χειμώνα 2018. Σε ποια πίστα θα δούμε αυτή τη φορά τον καλλιτέχνη; Σύντομα θα μάθουμε. Μέχρι τότε όμως, βρισκόμαστε εν αναμονή της ξεχωριστής αυτής βραδιάς, που θα κλείσει την καλοκαιρινή περίοδο με τον καλύτερο τρόπο.

Τόλης Βοσκόπουλος | Για πρώτη φορά στο Ηρώδειο

Τόλης Βοσκόπουλος

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024