211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Tokyo Theater Athens: Στιγμιότυπα από την πρεμιέρα της Ιουλίας Καλλιμάνη

Tokyo Theater Athens Ιουλια καλλιμανη κρατηση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια λαμπερή πρεμιέρα έκανε η νεαρή τραγουδίστρια.

Το Tokyo Theater Athens επανήλθε για μια ακόμα εποχή γεμάτο διασκέδαση και εκπλήξεις, φέρνοντας μαζί του μια φρέσκια πνοή στον κόσμο της νυχτερινής διασκέδασης.

Αυτή τη φορά, η σκηνή ανανεώθηκε με την είσοδο της Ιουλίας Καλλιμάνη, μιας νεαρής φωνής που έχει κατακτήσει τις καρδιές με τις μουσικές της δημιουργίες.

Το νεανικό αίμα συναντά την εμπειρία σε μια σκηνή που φιλοξενεί τον dj Valentino, δίνοντας έναν αέρα φρεσκάδας στις βραδιές μας. Η Ιουλία Καλλιμάνη, γνωστή από τη συνεργασία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο “Αξίζω”, τραγούδησε για πρώτη φορά το 2011 στο soundtrack της ταινίας “Λούφα και Παραλλαγή” του Νίκου Περάκη, αφήνοντας το στίγμα της στην ελληνική μουσική σκηνή.

Την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του κέντρου, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία, ενώ στη συνέχεια μέσα από το Instagram είδαμε κάποιες στιγμές από την πρεμιέρα που ξεχώρισαν και θα δεις στις παρακάτω αναρτήσεις.

Την περσινή σεζόν, να θυμίσουμε ότι στον ίδιο χώρο απολαύσαμε ονόματα όπως ο Νίνο, o Stan και η Μαρία Κορέλι. Τώρα, ακόμα ένα όνομα έρχεται για να ξεχωρίσει και να πρωταγωνιστήσει στη διασκέδασης στην Αθήνα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Το ξεκίνημα του σχήματος ήταν πολύ δυναμικό και η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Tokyo Theater Athens: Στιγμιότυπα από την πρεμιέρα της Ιουλίας Καλλιμάνη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024