211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Tokyo Theater Athens: 4 Μήνες Επιτυχίας Για Την Ιουλία Καλλιμάνη

Ιουλία Καλλιμάνη στο Tokyo Theater Athens
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα σχήμα που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Το Tokyo Theater Athens επέστρεψε τον περασμένο χειμώνα, με ένα νέο πρόσωπο στον χώρο του και χάρισε έναν ακόμα αξεπέραστο χειμώνα διασκέδασης.

Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά το νυχτερινό κέντρο της Αθήνας φιλοξένησε στον χώρο του την Ιουλία Καλλιμάνη, μια νεαρή παρουσία στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού που έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια με τις κυκλοφορίες της.

Η περσινή επιτυχία ήταν τόσο μεγάλη που δε θα μπορούσε να μην επαναληφθεί! Η αγαπημένη ερμηνεύτρια επέστρεψε στην ίδια πίστα μέσα από μια πρεμιέρα που έγινε την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου – δες εδώ τις επερχόμενες πρεμιέρες. 

Πλέον το σχήμα έχει κλείσει τέσσερις γεμάτους μήνες ζωής στην Αθήνα και είναι ένα από τα κορυφαία προγράμματα όσον αφορά στη λαϊκή διασκέδαση.

Η τραγουδίστρια, έχει χαρίσει στο κοινό της τεράστιες επιτυχίες φέτος, έχει αγαπηθεί πολύ και το αποτέλεσμα είναι να γεμίζει το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο, ασφυκτικά, κάθε εβδομάδα.

Πάρε μια γεύση από το πρόσφατο ποστ που έκανε το ίδιο το νυχτερινό κέντρο. Κάθε εβδομάδα, η νεαρή τραγουδίστρια κατορθώνει να φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της πόλης στην Αθήνα και να είναι ένα από τα πιο hot ονόματα της διασκέδασης που κανείς δεν πρέπει να χάσει!

Tokyo Theater Athens: 4 Μήνες Επιτυχίας Για Την Ιουλία Καλλιμάνη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024