211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Tokyo Theater Athens: Ο Σταμάτης Γονίδης διασκέδασε με Ιουλία Καλλιμάνη

Tokyo Theater Athens ioulia kallimani 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες το βίντεο που ανέβηκε στα social media.

Το Tokyo Theater Athens επέστρεψε για ακόμα μία χρονιά, με ένα νέο πρόσωπο στον χώρο του και να χαρίζει έναν ακόμα ανεβαστικό χειμώνα διασκέδασης. Αυτή τη φορά, για πρώτη φορά φιλοξενεί στον χώρο του την Ιουλία Καλλιμάνη, μια νεαρή παρουσία στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού που έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια με τις κυκλοφορίες της, ενώ τις βραδιές ανοίγει με τα σετ του ο dj Valentino.

Την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του κέντρου, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία, ενώ πλέον το σχήμα κλείνει τρεισήμισι μήνες ασταμάτητης επιτυχίας. Στο νυχτερινό κέντρο, πριν από λίγες βραδιές, βρέθηκε ο Σταμάτης Γονίδης ο οποίος διασκέδασε με το πρόγραμμα της τραγουδίστριας – στην οποία μάλιστα έχει γράψει τραγούδια κατά καιρούς – ενώ μάλιστα πήρε και το μικρόφωνο και ερμήνευσε μερικές μεγάλες επιτυχίες του.

Την περσινή σεζόν, να θυμίσουμε ότι στον ίδιο χώρο απολαύσαμε ονόματα όπως ο Νίνο, o Stan και η Μαρία Κορέλι. Τώρα, ακόμα ένα όνομα ξεχωρίζει και να πρωταγωνιστήσει στη διασκέδασης στην Αθήνα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Tokyo Theater Athens: Ο Σταμάτης Γονίδης διασκέδασε με Ιουλία Καλλιμάνη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024