211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Tokyo Theater Athens: Στη Συνέντευξη Τύπου της Ιουλίας Καλλιμάνη

Tokyo Theater Athens ιουλια καλλιμανη κρατηση μπουζουκια αθηνα 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες στιγμιότυπα από την καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου.

Το Tokyo Theater Athens επιστρέφει για μια ακόμα σαιζόν, φέρνοντας μαζί του νέα ενέργεια και αέρα στη νυχτερινή σκηνή. Με μια φρέσκια προσθήκη στο line-up, η Ιουλία Καλλιμάνη, η νέα φωνή που έχει κλέψει τις καρδιές του κοινού με τα τραγούδια της, θα βρεθεί για πρώτη φορά στο επίκεντρο του νυχτερινού κέντρου.

Η μεγάλη επιστροφή του νυχτερινού κέντρου θα τελεστεί σήμερα, Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, με τον dj Valentino να ξεκινά τις μουσικές του επιλογές.

Και πριν από αυτήν τη μεγάλη πρεμιέρα, η παραδοσιακή συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε, αφήνοντας μια γεύση από ό,τι επίκειται. Ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν, από τη συγκεκριμένη περίσταση.

Την περσινή σεζόν, στον ίδιο χώρο απολαύσαμε ονόματα όπως ο Νίνο, o Stan και η Μαρία Κορέλι. Τώρα, ακόμα ένα όνομα έρχεται για να ξεχωρίσει και να γίνει πρωταγωνίστρια της διασκέδασης στην Αθήνα. Λίγες ώρες απέμειναν για ακόμα μία νέα πρεμιέρα του αγαπημένου νυχτερινού κέντρου. Στη Συνέντευξη Τύπου της Ιουλίας Καλλιμάνη – Δες στιγμιότυπα από την καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου.

Tokyo Theater Athens: Στη Συνέντευξη Τύπου της Ιουλίας Καλλιμάνη

Tokyo Theater Athens

Tokyo Theater Athens

Tokyo Theater Athens

Tokyo Theater Athens

Tokyo Theater Athens

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024