211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Θοδωρής Φέρρης: Πού θα τον δούμε μετά το Romeo Club;

Θοδωρής Φέρρης τηλεφωνο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μία νέα σειρά εμφανίσεων έρχεται σύντομα από τον Θοδωρή Φέρρη.

Για ακόμα μια σεζόν, ο Θοδωρής Φέρρης προκάλεσε το αδιαχώρητο κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Romeo Club. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει συνδέσει για τα καλά το όνομά του με το νυχτερινό κέντρο και όχι άδικα, αφού η συνεργασία τους αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό της πόλης, για ακόμα μία φορά, και μονοπώλησε το ενδιαφέρον στην πόλη. Μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου και τη Ματίνα Ζάρα έκαναν το φινάλε τους πριν από λίγες μέρες.

Τώρα, το σχήμα, έτσι ακριβώς όπως το είδαμε στην αθηναϊκή αυτή σκηνή τους περασμένους μήνες, ετοιμάζεται να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη και το Barbarella Live Party. Οι τρεις καλλιτέχνες θα κάνουν την πρεμιέρα τους την Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022 και θα είναι κοντά στο κοινό της συμπρωτεύουσας κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρέθηκε στον συγκεκριμένο χώρο πριν από λίγες μέρες, όταν απόλαυσε την τελευταία βραδιά εμφανίσεων της Άννας Βίσση, από την οποία παραλαμβάνει τη σκυτάλη του προγράμματος. Από την άλλη, η Ελληνίδα σταρ να θυμίσουμε ότι σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει μια δυναμική σειρά εμφανίσεων στο Hotel Ermou για έβδομη χρονιά.

Δείτε τα διαθέσιμα μπουζούκια το Σάββατο.

Θοδωρής Φέρρης: Πού θα τον δούμε μετά το Romeo Club;

Θοδωρής Φέρρης

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024