211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Θοδωρής Φέρρης και Panik Platinum συνεχίζουν τη συνεργασία τους

Θοδωρής Φέρρης panik συνεργασία
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο τραγουδιστής υπέγραψε ένα νέο συμβόλαιο.

Το 2019 ο Θοδωρής Φέρρης αποχώρησε από τη Heaven Music και εντάχθηκε στο δυναμικό της Panik Platinum. Η πρώτη τους συνεργασία ήταν το τραγούδι «Ζήσε Τη Στιγμή», ενώ ακολούθησαν και άλλα. Πλέον, ο καλλιτέχνης συνεχίζει ακάθεκτος τη συνεργασία με τη δισκογραφική, καθώς υπέγραψε ξανά ανανεώνοντας το συμβόλαιό του.

«Η Panik Platinum και ο @thodorisferris συνεχίζουν μαζί στο δρόμο των επιτυχιών, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους!

Η υπογραφή των συμβολαίων από τον CEO της Panik, @g_arsenakos και τον Θοδωρή Φέρρη έγινε σε κλίμα χαράς, στα γραφεία της εταιρείας.

Ο Θοδωρής Φέρρης, ο επιτυχημένος και πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, ένας καλλιτέχνης με εντυπωσιακό ρεπερτόριο και live εμφανίσεις που γίνονται πάντα sold out, εντάχθηκε στην οικογένεια της Panik το 2019.

Η συνεργασία τους ξεκίνησε με ένα remake του hit «Τα Αμαρτωλά Σου Μάτια» και περιλαμβάνει τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες και αγαπήθηκαν από το κοινό, όπως τα «Κάψε», «Ένας Μεγάλος Έρωτας», «Παρασκευή», «Ζήσε Τη Στιγμή», «Χίλια Κομμάτια», «Στάσου Λίγο», «Άλλη Μια Εμπειρία» και το πιο πρόσφατο «Φταίω Κι Εγώ», καθώς τις ξεχωριστές συμπράξεις «Ένας Μεγάλος Έρωτας» με τον Νίνο Ξυπολιτά και «Όλα Στα Καταλογίζω» με την Καίτη Γαρμπή.

Η Panik Platinum και ο Θοδωρής Φέρρης ανανεώνουν τη συνεργασία τους και, ταυτόχρονα, ανανεώνουν την υπόσχεσή τους προς το κοινό να συνεχίσουν να χαρίζουν ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές!», έγραψε η δισκογραφική μέσα από μία ανάρτηση.

Θοδωρής Φέρρης και Panik Platinum συνεχίζουν τη συνεργασία τους

Παράλληλα, τον αγαπημένο καλλιτέχνη, φέτος το καλοκαίρι, απολαμβάνουμε σε εμφανίσεις στη σκηνή του Romeo Club, μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου και τη Ματίνα Ζάρα, ένα σχήμα που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην Αθήνα κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024