211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Θοδωρής Φέρρης: Το music video της νέας του επιτυχίας «Απέναντί Μου»

Θοδωρής Φέρρης απεναντί μου νέα επιτυχία 2023
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια νέα κυκλοφορία που θα ξεχωρίσει!

Ο Θοδωρής Φέρρης, ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής σκηνής, πρόσφατα παρουσίασε την νέα του επιτυχία, το τραγούδι “Απέναντί Μου”. Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, αγαπήθηκε από το κοινό του και σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Η μουσική του τραγουδιού φέρει την υπογραφή του ταλαντούχου Χρήστου Σαντικάι, ενώ οι στίχοι αποπνέουν το ταλέντο του Γρηγόρη Βαξεβανέλη. Η σκηνοθεσία του βίντεο ανήκει στην εμπνευσμένη Luna Al Masri, η οποία με την δουλειά της δίνει έναν νέο αέρα στην εικόνα του Φέρρη.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του τραγουδιού, ο Φέρρης επέστρεψε στην πίστα του κλαμπ “Ποσειδώνιο” για μια ακόμα σεζόν. Με τη συνεργασία του με την εντυπωσιακή Josephine, προσέφερε στο κοινό ένα εκρηκτικό πρόγραμμα που αναδεικνύει την ενέργειά του και το ταλέντο του στη σκηνή.

Το κοινό ανταποκρίνεται θερμά σε κάθε εμφάνισή του, γεγονός που δείχνει την αγάπη και την εκτίμηση που του έχει ο κόσμος. Έτσι, ο Θοδωρής Φέρρης συνεχίζει να διατηρεί τη θέση του ως ένας από τους πιο δημοφιλείς και αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Με την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του στη σκηνή, ο Θοδωρής Φέρρης δείχνει ότι παραμένει σε μια ανοδική πορεία, που φαίνεται να μη σταματά πουθενά, και συνεχίζει να εξελίσσεται ως καλλιτέχνης, κερδίζοντας την αγάπη και τον σεβασμό του κοινού του.

Θοδωρής Φέρρης: Το music video της νέας του επιτυχίας «Απέναντί Μου»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024