211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Θοδωρής Φέρρης: Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ!

Θοδωρής Φέρρης κρατηση μπουζουκια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο δεύτερος δίσκος της καριέρας του. Πότε κυκλοφορεί;

O Θοδωρής Φέρρης μετρά πολλά χρόνια στο ελληνικό τραγούδι, όμως, τα τελευταία έχει εκτοξεύσει τη φήμη και τις μετοχές του στη νύχτα. Πλέον, ετοιμάζεται να μας συστήσει το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ της καριέρας του με τίτλο «Άλλη μια εμπειρία» που θα κυκλοφορήσει, όπως ο ίδιος δημοσίευσε, τη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023, από την Panik Platinum.

Ο πρώτος δίσκος του καλλιτέχνη κυκλοφόρησε το μακρινό πλέον 2004 με τίτλο «01», ενώ όλα τα υπόλοιπα χρόνια έχει κυκλοφορήσει σε singles πολλές επιτυχίες, οι οποίες θα συμπεριλαμβάνονται στη νέα του αυτή δουλειά.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής προκάλεσε το αδιαχώρητο κάθε Παρασκευή και Σάββατο σε ένα από τα πιο αγαπημένα μπουζούκια της Αθήνας το Romeo Club, το περασμένο διάστημα.  Μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου και τη Ματίνα Ζάρα έκαναν το φινάλε τους πριν από λίγο καιρό – δες εδώ ημέρες προγραμμάτων, πρεμιέρες και φινάλε. Τώρα, το σχήμα, έτσι ακριβώς όπως το είδαμε στην αθηναϊκή αυτή σκηνή τους περασμένους μήνες, μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη και το Barbarella Live Party κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Θοδωρής Φέρρης: Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ!

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024