211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Θοδωρής Φέρρης: Αναβάλλεται η πρεμιέρα του στο Posidonio

Θοδωρής Φέρρης Μαντω 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι συνέβη;

Το καλοκαίρι του 2023 αναμενόταν να φέρει μια μοναδική ζωντανή εμπειρία διασκέδασης στο Ποσειδώνιο, με τον διάσημο καλλιτέχνη και συνθέτη (Θοδωρής Φέρρης). Ωστόσο, η αναμονή για την αξέχαστη αυτή σειρά εμφανίσεων θα παραταθεί λόγω μιας απρόβλεπτης επέμβασης που απαιτήθηκε για τον ίδιο.

Η ανακοίνωση που έγινε από το διάσημο νυχτερινό κέντρο ήταν μια έκπληξη για τους θαυμαστές του καλλιτέχνη, που είχαν ήδη ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για την ημέρα της πρεμιέρας.

Παρ’ όλα αυτά, οι θαυμαστές του Θοδωρή Φέρρη δεν πρέπει να απογοητευτούν. Η προγραμματισμένη σειρά εμφανίσεών του στο Ποσειδώνιο αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύντομα μετά την ανάρρωσή του, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για να απολαύσουν τις επιτυχίες του και να ανακαλύψουν νέα τραγούδια.

Το Ποσειδώνιο, με τη μαγευτική του ατμόσφαιρα και την εκπληκτική ακουστική, αποτελεί τον ιδανικό χώρο για μια τέτοια σειρά εμφανίσεων. Με την παρουσία του Θοδωρή Φέρρη, το κέντρο θα  φιλοξενήσει ένα από τα πιο εντυπωσιακά γεγονότα της χρονιάς, προσφέροντας στο κοινό μια μοναδική εμπειρία υπό τα αστέρια της Αθήνας.

Η ανακοίνωση που έκανε το νυχτερινό κέντρο και ο τραγουδιστής έκανε αναδημοσίευση, αναφέρει: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προγραμματισμένη πρεμιέρα για την Παρασκευή 12/5 αναβάλλεται λόγω μίας επέμβασης και αποκατάστασης του καλλιτέχνη μας Θοδωρή Φέρρη. Ευχαριστούμε για την κατανόηση, πάνω από όλα προέχει η υγεία! Πολύ σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τη νέα ημερομηνία της πρεμιέρας μας!».

Θοδωρής Φέρρης: Αναβάλλεται η πρεμιέρα του στο Posidonio

ferrhs94

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024