211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ο Θέμης Αδαμαντίδης συγκινεί τραγουδώντας Στράτο Διονυσίου

Θέμης Αδαμαντίδης vegas live stage κρατηση 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δείτε την πρόσφατη εμφάνιση στο «Σπίτι με το Mega».

Πρόσφατα έκανε πρεμιέρα το «Σπίτι με το Mega». Στο πρώτο μεγάλο αφιέρωμα, ο Θέμης Αδαμαντίδης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής ερμηνεύοντας πολλά αγαπημένα τραγούδια.

Η έναρξη έγινε με το τραγούδι «Τα πήρες όλα κι έφυγες» του αξέχαστου Στράτου Διονυσίου, από τον Θέμη Αδαμαντίδη και τον Θανάση Πολυκανδριώτη. Το βίντεο κυκλοφόρησε στο ίντερνετ, καθώς προκάλεσε συγκίνηση η ερμηνεία του διάσημου καλλιτέχνη.

Παράλληλα, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Κατερίνα Στανίση και ο Γιάννης Καψάλης πραγματοποιούν μια άκρως επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων από τη γνωστή και πολύ αγαπημένη πίστα του «Vegas Live Stage» στην Αθήνα για τη χειμερινή σεζόν 2023 – 24. Το σχήμα, που αναμφίβολα θα κλέψει τις εντυπώσεις τη φετινή σεζόν, θα είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στον χάρτη ‘Μπουζούκια 2024’. Στο κλαρίνο ο Μάκης Τσίκος δίνει τη δική του, μοναδική και χαρακτηριστική νότα στο πρόγραμμα. Το μουσικό σχήμα, που έκανε την είσοδό του με τον πιο ανεβαστικό τρόπο, θα είναι κοντά στο κοινό της Αθήνας  κάθε Παρασκευή και Σάββατο – εδώ θα βρεις ποια σχήματα στα μπουζούκια Αθήνας είναι ανοιχτά αυτές τις μέρες, και θα κοσμεί το «Vegas Live Stage» με τις εμφανίσεις του.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης συγκινεί τραγουδώντας Στράτο Διονυσίου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024