211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Θέλω τόσα να σου πω: Έλλη Κοκκίνου και Νίκος Απέργης σε ένα μοναδικό ντουέτο

ελλη Κοκκίνου και Νίκος Απέργης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δυο τους ερμηνεύουν τη γνωστή επιτυχία της πρώτης «Θέλω τόσα να σου πω».

Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη δισκογραφική κυκλοφορία του «Θέλω Τόσα Να Σου Πω», η Έλλη Κοκκίνου επαναφέρει στο σήμερα ένα από τα τραγούδια του album «Στο Κόκκινο» δια χειρός Φοίβου που αποτέλεσε σημείο αναφοράς στην καριέρα της.

Το ντουέτο που αγαπήσαμε με τις φωνές της Έλλης και του Νίνο, σε μουσική Φοίβου και στίχους Ναταλίας Γερμανού, επανακυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό με την Έλλη Κοκκίνου να συναντά τον Νίκο Απέργη στη σκηνή του Panik Concert 2023.

Το ντουέτο, που κυκλοφορεί από την Panik Records, ήδη μετράει χιλιάδες YouTube views και έχει ξεχωρίσει στο ραδιοφωνικό airplay, αποτελώντας μια από τις επιτυχίες της σεζόν.

Θέλω τόσα να σου πω: Έλλη Κοκκίνου και Νίκος Απέργης σε ένα μοναδικό ντουέτο

Πού τραγουδάει η Έλλη Κοκκίνου;

Ο Λευτέρης Πανταζής, και η Έλλη Κοκκίνου, είχαν άκρως επιτυχημένη τους συνεργασία στην πίστα του Barbarella Athens.

Το δίδυμο αυτό αγαπήθηκε τρελά από το κοινό της πόλης και κάθε Τετάρτη και Σάββατο παρουσίασε ένα πρόγραμμα που πραγματικά ξεχώρισε και ξεσήκωσε το κοινό της Αθήνας.

Πλέον οι δυο τους αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα και πάλι εμφανίσεις, για το καλοκαίρι 2024, αυτή τη φορά από την πίστα του Romeo, ένα στέκι γνώριμο και στους δύο.

Πού τραγουδάει ο Νίκος Απέργης;

Παράλληλα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, Cabaret Athens και καλλιτέχνης συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους. Το σχήμα μετρά ήδη δύο μήνες επιτυχημένης παρουσίας στον νυχτερινό χάρτη της Αθήνας και συνεχίζει την επιτυχία ακάθεκτο κάθε εβδομάδα. Δείτε εδώ αναλυτικά ποιες ημέρες είναι ανοιχτό.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024