211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Θέλω Επειγόντως Διακοπές: Το hit του Κώστα Μαρτάκη επανακυκλοφορεί

Κώστας Μαρτάκης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το αγαπημένο καλοκαιρινό τραγούδι επιστρέφει ανανεωμένο.

Το καλοκαίρι του 2006, ο Κώστας Μαρτάκης έκανε την πρώτη του μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι “Θέλω Επειγόντως Διακοπές”. Με μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους του Νίκου Γρίτση, το τραγούδι έγινε αμέσως επιτυχία και καθιερώθηκε ως ένας από τους ύμνους του ελληνικού καλοκαιριού.

Τώρα, σχεδόν δύο δεκαετίες μετά, το τραγούδι επιστρέφει ανανεωμένο και έτοιμο να ξεσηκώσει ξανά το κοινό.

Η νέα έκδοση του τραγουδιού παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα MAD Video Music Awards 2024 από τη ΔΕΗ, σε μια εκρηκτική εμφάνιση του Κώστα Μαρτάκη μαζί με τη Joanne και τον ράπερ Khay Be. Η Joanne, μία από τις πιο δυναμικές φωνές της νέας γενιάς, έδωσε μια φρέσκια πνοή στο τραγούδι, ενώ η συμμετοχή του Khay Be προσέθεσε έναν μοντέρνο και δυναμικό ρυθμό.

Την παραγωγή του remake ανέλαβαν οι Βασίλης Κουμεντάκος, Sergio T και Αποστόλης Κυριακίδης, τρεις καταξιωμένοι παραγωγοί που έδωσαν στο τραγούδι έναν νέο ήχο, συνδυάζοντας την παλιά νοσταλγική διάθεση με σύγχρονες μουσικές τάσεις.

Το single κυκλοφορεί ψηφιακά από τη Minos EMI, μια εταιρεία της Universal Music, και ήδη έχει γίνει διαθέσιμο στις μεγαλύτερες μουσικές πλατφόρμες, προσκαλώντας το κοινό να απολαύσει ξανά αυτό το αγαπημένο κομμάτι.

Η επανακυκλοφορία του “Θέλω Επειγόντως Διακοπές” μάς θυμίζει τη διαχρονικότητα της ελληνικής μουσικής σκηνής, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει τις νέες τάσεις. Ο Κώστας Μαρτάκης, με την ξεχωριστή του φωνή και την ανεξάντλητη ενέργειά του, αποδεικνύει ότι μπορεί να συνδυάσει το παλιό με το νέο, προσφέροντας στο κοινό μια μοναδική μουσική εμπειρία.

Θέλω Επειγόντως Διακοπές: Το hit του Κώστα Μαρτάκη επανακυκλοφορεί

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024