211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Theama Athens: Πότε κάνουν πρεμιέρα Πάολα – Μενιδιάτης – Νίνο;

Theama Athens: Πότε κάνουν πρεμιέρα Πάολα - Μενιδιάτης - Νίνο;
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα για τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις της Πάολας, του Χρήστου Μενιδιάτη και του Νίνο.

Η σκηνή του Theama Athens Live Stage ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ένα από τα πιο αναμενόμενα μουσικά γεγονότα της χρονιάς, με την Πάολα, τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Νίνο να αναλαμβάνουν το πρωταγωνιστικό ρόλο. Η πρεμιέρα της νέας σεζόν θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου, σηματοδοτώντας την αρχή μιας συναρπαστικής σεζόν γεμάτης μουσική και διασκέδαση.

Η Πάολα, γνωστή για την εκρηκτική σκηνική της παρουσία και τις αμέτρητες επιτυχίες της, επιστρέφει στην Αθήνα για να ενθουσιάσει το κοινό της με ένα πρόγραμμα που υπόσχεται να ανεβάσει τον πήχη της νυχτερινής διασκέδασης. Στο πλευρό της, ο Χρήστος Μενιδιάτης, με την πλούσια καριέρα του στο λαϊκό τραγούδι, θα δώσει τη δική του ενέργεια και ζωντάνια στις παραστάσεις, ενώ ως special guest θα εμφανιστεί ο Νίνο, ο οποίος με τις ερωτικές του επιτυχίες και τη δημιουργική του ικανότητα θα προσφέρει μια μοναδική μουσική εμπειρία.

Το Theama Athens Live Stage δεν είναι απλώς ένα νυχτερινό κέντρο, αλλά ένας πολυτελής χώρος που συνδυάζει την ασύγκριτη αισθητική με την τελειότητα στον ήχο και στους φωτισμούς. Σχεδιασμένο από την καταξιωμένη αρχιτέκτονα Ιωάννα Μοσχοβάκη, το Theama υπόσχεται ένα μοναδικό περιβάλλον για αξέχαστες νύχτες.

Η Πάολα, ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Νίνο σε προσκαλούν να ζήσεις τις καλύτερες νύχτες του χειμώνα στο Theama Athens Live Stage, κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Η πρεμιέρα της 11ης Οκτωβρίου θα είναι μόνο η αρχή μιας εκπληκτικής σεζόν γεμάτης μαγικές μουσικές στιγμές.

Theama Athens: Πότε κάνουν πρεμιέρα Πάολα – Μενιδιάτης – Νίνο;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024