211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Theama Athens Live Stage: Νέο μαγαζί στην Αθήνα – εγκαίνια με Πάολα – Μενιδιάτη

Πάολα - Μενιδιάτη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα δυνατό δίδυμο και μαζί τους ο Νίνο.

Το Theama Athens Live Stage είναι το νέο hotspot της νυχτερινής διασκέδασης στην Αθήνα, με την επερχόμενη έναρξή του να έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα και να προκαλεί ενθουσιασμό στους λάτρεις του καλού τραγουδιού. Το εντυπωσιακό αυτό μαγαζί, που έχει κατασκευαστεί στο χώρο του πρώην Palais Royal στο Μαρούσι, φέρνει μαζί του έναν αέρα πολυτέλειας και κομψότητας, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης.

Η βραδιά των εγκαινίων θα γίνει ακόμα πιο ξεχωριστή με την παρουσία της εκρηκτικής Πάολα, που επιστρέφει δυναμικά στην αθηναϊκή σκηνή. Η κορυφαία τραγουδίστρια της γενιάς της θα ανέβει στη σκηνή του ολοκαίνουριου μαγαζιού στα βόρεια προάστια, έτοιμη να χαρίσει ένα πρόγραμμα γεμάτο ένταση και πάθος. Η φετινή σεζόν υπόσχεται να είναι αξέχαστη, με την Πάολα να ενώνει τις δυνάμεις της με τον καταξιωμένο Χρήστο Μενιδιάτη.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης, ένας από τους πιο αγαπημένους λαϊκούς τραγουδιστές, επιστρέφει κι αυτός στη νυχτερινή Αθήνα μέσα από τη νέα του αυτή συνεργασία. Με τις διαχρονικές επιτυχίες του και τη δυναμική του παρουσία, ο Μενιδιάτης είναι έτοιμος να ξεσηκώσει το κοινό και να εγγυηθεί ότι αυτός ο χειμώνας θα είναι γεμάτος κέφι και διασκέδαση.

Οι εμφανίσεις τους στο THEAMA Athens Live Stage αναμφίβολα θα κερδίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις, κάνοντας τον νέο αυτό χώρο ως το απόλυτο σημείο συνάντησης για όσους αναζητούν ποιοτική διασκέδαση στα βόρεια προάστια της πόλης. Με την Πάολα, τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Νίνο Ξυπολυτά, το σύνθημα της φετινής νυχτερινής Αθήνας είναι πλέον ξεκάθαρο: «Διασκεδάζουμε… Βόρεια!». 

Theama Athens Live Stage: Νέο μαγαζί στην Αθήνα – εγκαίνια με Πάολα – Μενιδιάτη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024