211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

The Legendary Recordings 1982 – 2019: Ο νέος συλλεκτικός δίσκος της Άννας Βίσση

The Legendary Recordings εμφανισεις κρατηση μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μόλις κυκλοφόρησε

Μία συλλογή σε περιορισμένα αντίτυπα και ξεχωριστό design, που περιλαμβάνει 32 CDs με σπάνιο υλικό και όλα τα άλμπουμ της Άννας Βίσση από το 1982 έως το 2019, μόλις κυκλοφόρησε η τραγουδίστρια και έχει τον τίτλο «The Legendary Recordings 1982 – 2019».

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

Αν είσαι φαν της διάσημης τραγουδίστριας, αναμφίβολα θα πρέπει να αποκτήσεις αυτόν το νέο συλλεκτικό δίσκο που ήρθε για να επαναφέρει στο προσκήνιο τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Ο νέος συλλεκτικός αυτός δίσκος περιέχει τα άλμπουμ:

«Να ‘Χες Καρδιά», «Κάτι Συμβαίνει», «Η Επόμενη Κίνηση», «Τώρα», «Έμπνευση!», «Φωτιά», «Είμαι», «Δαίμονες», «Εμείς», «Λάμπω!», «Άννα Βίσση Live!», «Ρε!», «Ω! Κύπρος», «Κλίμα Τροπικό», «Τραύμα», «Αντίδοτο», «Everything I Am», «Κραυγή», «Μάλα Η Μουσική Του Ανέμου», «Χ», «Παράξενες Εικόνες», «Άννα Βίσση Live 2004», «Nylon», «Απαγορευμένο», «Απαγορευμένο +», «Αγάπη Είναι Εσύ», «Συνέντευξη», «Hotel Ερμού Live 2015 – 2018» και «Ηλιοτρόπια».

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Παράλληλα, η Άννα Βίσση ολοκληρώνει σε λίγες μέρες τις εμφανίσεις της στο Barbarella Live party στη Θεσσαλονίκη, όπου τη βλέπουμε κάθε Σάββατο. Μια σειρά εμφανίσεων που αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό της πόλης και πλέον την περιμένουμε και στην Αθήνα!

The Legendary Recordings 1982 – 2019: Ο νέος συλλεκτικός δίσκος της Άννας Βίσση

The Legendary Recordings

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024