211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Θάνος Πετρέλης: Η ιδιαίτερη ανάρτηση που έκανε για την κόρη του, Αγάπη

Θάνος Πετρέλης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο διάσημος καλλιτέχνης μοιράζεται τη χαρά της επιτυχίας της κόρης του, Αγάπης, με μια συγκινητική ανάρτηση.

Η οικογένεια Πετρέλη γιορτάζει μια σημαντική στιγμή γεμάτη υπερηφάνεια και χαρά. Ο Θάνος Πετρέλης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια ιδιαίτερη ανάρτηση για την κόρη του, Αγάπη, η οποία πέτυχε ένα σπουδαίο στόχο. Μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων, η Αγάπη εξασφάλισε τη θέση της στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης, γεγονός που γέμισε με υπερηφάνεια την οικογένεια Πετρέλη.

Η ανάρτηση του Θάνου Πετρέλη στα social media περιλάμβανε μια συγκινητική φωτογραφία της Αγάπης, συνοδευόμενη από τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Ο τραγουδιστής, γνωστός για την αφοσίωσή του στην οικογένεια και τη διακριτικότητα του, μοιράστηκε τη χαρά του με τους θαυμαστές του.

Η Αγάπη, η οποία ακολουθεί τα βήματα των γονιών της σε ότι αφορά στην αφοσίωση, δείχνει ότι η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση αποδίδουν καρπούς. Οι γονείς της, Θάνος και Σοφία Μοσχοπούλου, είναι παντρεμένοι από το 2007 και έχουν τρεις κόρες, έχοντας δημιουργήσει μια αρμονική και αγαπημένη οικογένεια. Η επιτυχία της Αγάπης στην είσοδο στη Νομική Σχολή δεν είναι μόνο ένα προσωπικό επίτευγμα για εκείνη, αλλά και μια στιγμή χαράς για τους γονείς της, που είναι πάντα δίπλα της. Η συγκινητική ανάρτηση του αγαπημένου τραγουδιστή δείχνει την οικογενειακή του ευτυχία και την υπερηφάνεια του για την κόρη του, κάνοντας όλους τους διαδικτυακούς του φίλους μέρος αυτής της όμορφης στιγμής.

Θάνος Πετρέλης: Η ιδιαίτερη ανάρτηση που έκανε για την κόρη του, Αγάπη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024