211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Θάλασσες: Ο Γιώργος Μαζωνάκης κυκλοφορεί ένα νέο remix

Θάλασσες: Ο Γιώργος Μαζωνάκης κυκλοφορεί ένα νέο remix
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια νέα εκδοχή του που θα αγαπηθεί πολύ.

Θάλασσες και remix; Ναι, καλά διάβασες! Ο Γιώργος Μαζωνάκης επιστρέφει με μια νέα εκδοχή του τραγουδιού «Θάλασσες», και ετοιμάσου να το απολαύσεις. Αυτό το τραγούδι, που κυκλοφόρησε πριν από περίπου τρεις μήνες, βασισμένο σε μουσική του Αντώνη Βαρδή, αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει κατακτήσει τις καρδιές των θαυμαστών του αλλά και τα ραδιόφωνα, τα digital streams και, φυσικά, το YouTube.

Κι ενώ ήδη το τραγούδι έχει πετύχει, έρχεται τώρα ένα μοναδικό remix που φέρνει έναν νέο αέρα στο κομμάτι. Το remix αυτό το επιμελήθηκε ο Βαγγέλης Καραπέτρος, ενώ στην παραγωγή βρίσκεται ο Δημήτρης Καρράς. Η διαφορά; Πιο μοντέρνος ήχος, πιο έντονος ρυθμός και μια δόση καλοκαιρινής ενέργειας που σε κάνει να θες να το βάλεις στο repeat.

Ο Μαζωνάκης, με την χαρακτηριστική φωνή και το στυλ του, μας δείχνει ξανά γιατί τον αγαπάμε τόσο. Η νέα αυτή έκδοση του «Θάλασσες» είναι η απόλυτη επιλογή για να σε συνοδεύει στις βόλτες σου, στα parties ή ακόμα και όταν χαλαρώνεις σπίτι. Μην το χάσεις! Κι αν ψάχνεις κάτι να κάνεις τα βράδια της Πέμπτης και του Σαββάτου, να θυμάσαι ότι ο αγαπημένος καλλιτέχνης συνεχίζει τις live εμφανίσεις του στο «Fantasia», όπου η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο, συνοδευόμενος από τη Λένα Ζευγαρά.

Θάλασσες: Ο Γιώργος Μαζωνάκης κυκλοφορεί ένα νέο remix

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024