211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Θα βγω να διασκεδάσω: Έρχεται το νέο τραγούδι του Θάνου Καλλίρη!

Θα βγω να διασκεδάσω καλλιρης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κυκλοφορεί; 

Τον περασμένο Μάιο ο Θάνος Καλλίρης κυκλοφόρησε την επανεκτέλεση της επιτυχίας του «Γιορτάζω» και ήρθε και πάλι στο επίκεντρο της προσοχής. Τώρα, λίγους μήνες αργότερα, επιστρέφει και πάλι με μία κυκλοφορία που αναμφίβολα θα αγαπηθεί πολύ. Τίτλος του επερχόμενου τραγουδιού; «Θα βγω να διασκεδάσω».

Τους στίχους και τη μουσική του νέου αυτού τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος ο καλλιτέχνης, ενώ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα από το Youtube τη Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022.

Το βίντεο έχει ανέβει ήδη στο Youtube και ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη του πρεμιέρα που έρχεται μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Για ακόμα μία φορά, ο αγαπημένος 90s καλλιτέχνης επανέρχεται στο προσκήνιο με ένα ακόμα τραγούδι που φέρει την υπογραφή του και αναμένεται να αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Και όχι άδικα!

Θα βγω να διασκεδάσω: Έρχεται το νέο τραγούδι του Θάνου Καλλίρη!

Παράλληλα, ο τραγουδιστής κάνει διάφορες εμφανίσεις σε μαγαζιά ανά την Ελλάδα. Αύριο, αναμένεται να εμφανιστεί στην Κρήτη για μια ξεχωριστή εμφάνιση ενώ παράλληλα, το κοινό του στην Αθήνα αναμένει τα επόμενα βήματά του.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024