211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ten Ten Live Stage: Σχεδόν 3 μήνες επιτυχίας για τον Χάρη Κωστόπουλο

Ten Ten Live Stage. νικαια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια σειρά εμφανίσεων που ξεχωρίζει. 

Στα μέσα Οκτωβρίου, το Ten Ten Live Stage άνοιξε τις πόρτες του από την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 1 στη Νίκαια, και υποδέχθηκε το κοινό του για πέμπτη χρονιά, συνεχίζοντας έτσι την πορεία επιτυχίας του στη διασκέδαση της Αθήνας.

Τη σκυτάλη του προγράμματος έχει αναλάβει φέτος ο Χάρης Κωστόπουλος, ένας έμπειρος καλλιτέχνης που ακολουθείται από το δικό του, φανατικό κοινό. Μαζί του, η Νάιρα Αλεξοπούλου και ο Αλέξης Πρεβενάς ολοκληρώνουν το πρόγραμμα απογειώνοντας για τα καλά το κέφι και τη διασκέδαση.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η πυξίδα της διασκέδασης έχει έναν και μόνο προορισμό: το Ten Ten Live Stage στη Νίκαια και το μοναδικό και σούπερ ανεβαστικό πρόγραμμα του Χάρη Κωστόπουλου.

Ο Χάρης Κωστόπουλος έχει κυκλοφορήσει συνολικά 23 δίσκους. Είχε κάνει διάφορες περιοδείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπως σε ΓερμανίαΑυστραλίαΑμερική. Ορισμένες από τις πιο γνωστές επιτυχίες του είναι τα : «Με ξεχνάς», «Είσαι μια θεά», «Τι αμαρτίες έχω κάνει», «Βρείτε μου κάποια που να ‘χει αισθήματα», «Εδώ σε θέλω καρδιά μου», «Πουλάω τρέλα» και «Πρώτο Θέμα».

 

Ten Ten Live Stage: Σχεδόν 3 μήνες επιτυχίας για τον Χάρη Κωστόπουλο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024