211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Τελικά: Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της Κρυσταλλίας;

Τελικά κρυσταλλια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια ακόμα νέα επιτυχία έρχεται σύντομα από την Panik.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Κρυσταλλία επιστρέφει δυναμικά στη μουσική σκηνή με το νέο της single με τίτλο “Τελικά”.

Όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία την κυκλοφορία αυτού του pop anthem που αναμένεται να κάνει θραύση.

Το νέο τραγούδι της Κρυσταλλίας θα δούμε να κυκλοφορεί από την Panik Records, ενώ θα συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό music video. Η μεγάλη πρεμιέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023, με το κοινό να προετοιμάζεται για μία μουσική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη.

Το τραγούδι φέρει τη μουσική υπογραφή του γνωστού συνθέτη Νίκου Βέρτη, ο οποίος επιβεβαιώνει το ταλέντο του για μία ακόμα φορά. Οι στίχοι ανήκουν στην Όλγα Βλαχοπούλου, προσφέροντας μία ιδιαίτερη δημιουργία που αναμένεται να συναρπάσει το κοινό.

Ήδη από την Κυριακή 21 Μαΐου, το κομμάτι κυκλοφορεί σε αποκλειστικότητα από ορισμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς, δίνοντας μία πρώτη γεύση στο κοινό για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Επιπλέον, η Κρυσταλλία βρίσκεται σε επιτυχημένη συνεργασία με τον Νίκο Βέρτη τη φετινή σεζόν, καθώς εμφανίζεται μαζί του στοYTON the Music Show κάθε Σάββατο και Κυριακή. Οι εκπληκτικές τους εμφανίσεις έχουν ήδη κερδίσει την αγάπη του κοινού, με τις παραστάσεις να παρατείνονται μέχρι το τέλος του μήνα.

Τελικά: Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της Κρυσταλλίας;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024