211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Teatro: Το teaser που κυκλοφόρησε για την επερχόμενη πρεμιέρα του

Teatro εμφανισεις κρατηση 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Φουρέιρα και Αργυρός πανέτοιμοι να ενώσουν τις δυνάμεις τους.

Το Teatro ετοιμάζεται πυρετωδώς να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του στο κοινό της Αθήνας και μάλιστα επιστρέφει με ένα σχήμα που θα προκαλέσει «έκρηξη» στη νυχτερινή Αθήνα. Ελένη Φουρέιρα και Κωνσταντίνος Αργυρός ετοιμάζονται να ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους – με την πρώτη μάλιστα να επιστρέφει στις πίστες ύστερα από κάποια χρόνια απουσίας – και να προκαλέσουν τον απόλυτο πανικό στη διασκέδαση.

Οι δύο καλλιτέχνες θα δώσουν το πρώτο τους ραντεβού στην πίστα αυτή την ερχόμενη Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου. Έκτοτε, κάθε βδομάδα θα παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Οι δύο τους μοιράστηκαν το teaser των επερχόμενων εμφανίσεών τους μέσα από τα social media, που έχει ροκ αισθητική και διάθεση. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ορμώμενος από το τραγούδι του teaser, το συνόδευσε με τη λεζάντα «Are you gonna be my girl???» προς την Ελένη Φουρέιρα, ενώ εκείνη απάντησε με την λεζάντα «Big pink boots, long pink hair! Yes i want to be your girl on Dec 3 @argiros_konstantinos ! Won’t you join us?».

Teatro: Το teaser που κυκλοφόρησε για την επερχόμενη πρεμιέρα του

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024