211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Teatro: Μαγευτική πρεμιέρα για Αργυρό και Φουρέιρα

Teatro κρατηση τιμες 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Φωτογραφίες από τη μαγευτική πρεμιέρα. 

“Φωτιά” στη νύχτα έρχονται να βάλουν δυναμικά, η Ελένη Φουρέιρα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που το βράδυ της Παρασκευής, 3 Δεκεμβρίου 2021, έκαναν πρεμιέρα στο  Teatro.

Το πιο «καυτό» δίδυμο της διασκέδασης έδωσε το ραντεβού του ξανά, μετά από πολλά χρόνια, και φυσικά παρουσίασε μία πρώτη βραδιά γεμάτη επιτυχίες, όρεξη και κέφι, μια βραδιά που το κοινό που βρέθηκε εκεί θα θυμάται για καιρό. Μαζί τους, φέτος, οι δύο καλλιτέχνες έχουν τον Γιώργο Κακοσαίο, ο οποίος ολοκληρώνει το πρόγραμμα με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας τη δική του σούπερ νεανική νότα στο πρόγραμμα.

Δες παρακάτω μερικά στιγμιότυπα από τη βραδιά της πρεμιέρας. Η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει σε πίστα της Αθήνας ύστερα από χρόνια, κι ομολογουμένως είχε λείψει πολύ από το κοινό της. Aπόλυτα κεφάτη και με ενέργεια, παρουσίασε ένα μοναδικό πρόγραμμα, το οποίο, μεταξύ άλλων μάλιστα, παρακολούθησε και ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία. Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρέλαβε τη σκυτάλη και απογείωσε την «Αθήνα του» για τα καλά! Μία απόλυτα ανεβαστική σεζόν μάς περιμένει από εδώ και στο εξής, κάθε εβδομάδα, στο Teatro!

Teatro: Μαγευτική πρεμιέρα για Αργυρό και Φουρέιρα

Teatro

Teatro

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024