211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Teatro: Ποια επώνυμη διασκέδασε με Ρουβά – Αργυρό;

Teatro music hall μπουζουκια αθηνα αργυρος κωνσταντινος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή επίσκεψη είχαν οι καλλιτέχνες αυτό το διήμερο.

Την τρίτη εβδομάδα επιτυχίας του διήνυσε το Teatro Music Hall το περασμένο διήμερο. Το σχήμα της χρονιάς, που απαρτίζεται από τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Σάκη Ρουβά, έκανε πάλι ένα διήμερο sold out στο αγαπημένο στέκι.

Γεμάτοι κέφι, ενέργεια και πολλές επιτυχίες, οι δύο κορυφαίοι εκπρόσωποι του λαϊκού τραγουδιού έφεραν τα πάνω κάτω στην αθηναϊκή νύχτα. Φυσικά, κάθε βραδιά τους είναι κατάμεστη από το κοινό τους, ενώ από τον χώρο πάντοτε δεν λείπουν και επώνυμες παρουσίες που καταφθάνουν για να απολαύσουν το θέαμα.

Το τελευταίο αυτό διήμερο, οι δύο καλλιτέχνες είχαν μία πολύ ξεχωριστή επίσκεψη και ιδιαίτερα ο Σάκης Ρουβάς, καθώς σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού κέντρου βρέθηκε η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη, η οποία διασκέδασε με το πρόγραμμα. Μάλιστα, ο διάσημος σύζυγός της δεν δίστασε κατά τη διάρκεια της βραδιάς να την πλησιάσει και να της δώσει ένα γλυκό φιλί, μια στιγή που απαθανάτισε ο φακός και θα δεις παρακάτω. Η Κάτια Ζυγούλη εκτός από τις πρεμιέρες που συνηθίζει να είναι πάντα παρούσα.

Δείτε τα διαθέσιμα μουσικά σχήματα και τα διαθέσιμα μπουζούκια το Σάββατο.

Teatro: Ποια επώνυμη διασκέδασε με Ρουβά – Αργυρό;

TeatroTeatro

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024