211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Teatro Athens: Πότε κάνουν πρεμιέρα Ρουβάς – Αργυρός; 

πρεμιέρες αθηνα στα μπουζουκια και πιστες αθηνας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα ακόμα δυναμικό σχήμα του φετινού χειμώνα.

Πάρα πολύ μεγάλη αναμονή και ανυπομονησία κυριαρχούν στην ατμόσφαιρα της Αθηναϊκής νυχτερινής ζωής, καθώς το  Teatro Athens επιστρέφει με δυναμικότητα και συναρπαστικές εκπλήξεις. Η σκηνή φιλοξενεί δύο από τα πιο επιδραστικά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, τον αιθέριο Σάκη Ρουβά και τον συναρπαστικό Κωνσταντίνο Αργυρό, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα που ανυπομονούν να απολαύσουν οι λάτρεις της μουσικής.

Μέσα από ένα εντυπωσιακό teaser, το Teatro Athens αποκάλυψε την ημερομηνία της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας. Η ημερομηνία αυτή, που έχει καρφιτσωθεί στο ημερολόγιο των λατρών της νυχτερινής διασκέδασης, είναι η Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου. Από εκεί και πέρα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαμβάνει τον Ρουβά και τον Αργυρό κάθε Παρασκευή και Σάββατο, δίνοντας νέο πνοή στην πόλη των Αθηνών.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, πιστός στο ρεπερτόριό του, αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες του κέντρου. Από την άλλη, η προσθήκη του Σάκη Ρουβά στο line-up αναμένεται να δώσει νέα δυναμική και ενθουσιασμό στο αποτέλεσμα, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους παρευρεθούν να απολαύσουν ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.

Για τους λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης, τα Σάββατα διατίθενται μπουζούκια και μουσικά σχήματα που υπόσχονται να ξεσηκώσουν την πίστα με τους ρυθμούς τους. Ένας κόσμος γεμάτος μουσική, χορό και διασκέδαση περιμένει τους επισκέπτες του Teatro Athens, υποσχόμενος αξέχαστες νύχτες γεμάτες ενθουσιασμό και διασκέδαση.

Teatro Athens: Πότε κάνουν πρεμιέρα Ρουβάς – Αργυρός σε ένα ακόμα δυναμικό σχήμα του φετινού χειμώνα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024