211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Teatro Athens: Οι καλλιτέχνες που θα πλαισιώνουν Ρουβά – Αργυρό

Teatro music Hall argiros 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα από τα πιο δυναμικά σχήματα έρχεται στην Αθήνα.

Στο Teatro Athens, η νυχτερινή ζωή της πόλης αναγεννιέται με μια αναπάντεχη συνάντηση αστέρων. Κωνσταντίνος Αργυρός και Σάκης Ρουβάς, τα δύο μεγαθήρια της ελληνικής μουσικής, συνεργάζονται για πρώτη φορά σε μια εκρηκτική εμφάνιση που υπόσχεται να αναστατώσει το κοινό.

Το κέντρο, με την πρώτη παράστασή του στις 11 Νοεμβρίου, φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη επιλογή για τους λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει αυτό το μοναδικό θέαμα.

Ωστόσο, η βραδιά δεν θα ολοκληρωθεί με τους Αργυρό και Ρουβά μόνο. Τρεις εξίσου ταλαντούχοι καλλιτέχνες θα συνοδεύουν το δυναμικό αυτό δίδυμο και θα αναδείξουν το νεανικό πνεύμα της σειράς εμφανίσεων.

Η Evangelia, με την επιτυχία του “Pame Pame”, θα φέρει την απαράμιλλη ενέργειά της στη σκηνή. Η Αντωνία Καούρη, γνωστή από το “The Voice”, θα προσφέρει το μοναδικό της χρώμα. Και το άνοιγμα θα ανήκει στον DJ Angelo, έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς House στην Ελλάδα.

Αυτή η σειρά εμφανίσεων υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία, έναν συνδυασμό απόλαυσης και απίστευτης διασκέδασης. Μια νύχτα γεμάτη μουσική, ρυθμό και ένταση που θα μείνει αξέχαστη στη μνήμη κάθε επισκέπτη. Και όσον αφορά στους Αργυρό, Ρουβά και τους υπόλοιπους, αυτή η βραδιά είναι μόνο η αρχή.

Δείτε τα διαθέσιμα μουσικά σχήματα το Σάββατο.

Teatro Athens: Οι καλλιτέχνες που θα πλαισιώνουν Ρουβά – Αργυρό

Teatro Athens

Teatro Athens

Teatro Athens

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024