211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ταράτσα του Φοίβου: Ποιος είναι ο επόμενος καλεσμένος στη σκηνή του;

τραγουδιστες εμφανισεις κρατησεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η guest εμφάνιση στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου 

Ύστερα από ένα διάλειμμα για τον Αύγουστο, η Ταράτσα του Φοίβου επιστρέφει με νέο ανανεωμένο πρόγραμμα για τον Σεπτέμβριο. Αυτή την εβδομάδα, ο Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει με ένα ανανεωμένο πρόγραμμα και ετοιμάζεται να μας χαρίσει μοναδικές βραδιές στην Αθήνα.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Η πρώτη του καλεσμένη για τον Σεπτέμβριο θα είναι η Μάρθα Φριντζήλα που έρχεται να αφήσει το δικό της μοναδικό στίγμα στην ταράτσα φέτος. Την τραγουδίστρια θα δούμε στη σκηνή αυτή την Τετάρτη 4 και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Δες παρακάτω την ανάρτηση που έκανε το αγαπημένο στέκι στο Γκάζι και ενημέρωσε το κοινό του για τους καλεσμένους που θα φιλοξενήσει τον Σεπτέμβριο. Μια νέα περίοδος ξεκινά για τη γνωστή και αγαπημένη ταράτσα και σίγουρα θα μας γεμίσει ξανά με εκπλήξεις και μοναδικές live βραδιές που θα αφήσουν ανεξίτηλο το σημάδι τους στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που το αγαπημένο στέκι θα επιστρέψει και πάλι στα δρώμενα της πόλης και θα μας χαρίσει στιγμές μοναδικής και άνευ προηγουμένου διασκέδασης.

Ταράτσα του Φοίβου: Ποιος είναι ο επόμενος καλεσμένος στη σκηνή του;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024