211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Τάνια Τσανακλίδου και Φώτης Σιώτας στο VOX: Πότε κάνουν πρεμιέρα;

Τάνια Τσανακλίδου vox athens
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια νέα σειρά εμφανίσεων που θα ξεκινήσουν σύντομα. 

Τάνια Τσανακλίδου και Φώτης Σιώτας επιστρέφουν με μία νέα σειρά εμφανίσεων που θα μονοπωλήσουν και πάλι το ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, την πρεμιέρα τους θα κάνουν τη Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2023, στη σκηνή του Vox Live Stage και θα τους απολαμβάνουμε τις επόμενες Δευτέρες.

«Η @tania_tsanaklidou_official και ο @fotisiotas έρχονται στο VOX!🎶

📌Από Δευτέρα 6 Μαρτίου & κάθε Δευτέρα για λίγες εμφανίσεις

H Τάνια Τσανακλίδου και ο Φώτης Σιώτας μας περιμένουν στο VOX με μια παράσταση διαφορετική και συναρπαστική. Με τίτλο «Πουλάκια είναι και λαλούν» οι δύο ξεχωριστοί καλλιτέχνες συναντιούνται ξανά επί σκηνής – μετά την επιτυχημένη τους συνεργασία στο αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό – σε ένα πρόγραμμα που έφτιαξαν με κέφι και αγάπη.

Μαζί οι δυο τους μας υπόσχονται ένα εξωστρεφές πρόγραμμα, με χρώμα, διάθεση αφύπνισης και εμβληματικά τραγούδια που αγαπάμε αλλά δεν λέγονται συχνά και δεν τα περιμένουμε. Όπως λένε η Τάνια και ο Φώτης «αυτή η παράσταση έχει πολλή ενέργεια αλλά και κάποια ξέφωτα πιο συγκινησιακά». Απροσδόκητες αλλαγές, διάθεση αυτοσαρκασμού, σατυρικό σχολιασμό της κατάστασης που βιώνουμε όλοι και όλες και μια αίσθηση χαρμολύπης, όπως συμβαίνει στο τσίρκο.», έγραψε το νυχτερινό μαγαζί στην ανάρτησή του.

Στην ίδια σκηνή απολαμβάνουμε τα Σάββατα, σε μία σειρά νέων εμφανίσεων, τη μοναδική Νατάσσα Μποφίλιου, τις Τρίτες τον Γιάννη Χαρούλη και τις Τετάρτες τη Μαρίνα Σάττι. Τώρα, ακόμα μια σειρά εμφανίσεων έρχεται να κλέψει τις εντυπώσεις.

Τάνια Τσανακλίδου και Φώτης Σιώτας στο VOX: Πότε κάνουν πρεμιέρα;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024