211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Τάμτα: Η νέα της δισκογραφική συνεργασία πριν την πρεμιέρα στο BOX Athens

Τάμτα box athens εμφανισεις 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι νέο μας παρουσιάζει η τραγουδίστρια; 

Μια δημιουργική περίοδο περνά η Τάμτα επαγγελματικά αυτό το διάστημα. Πριν από λίγες μέρες, κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «N.E.R.O.», σε συνεργασία με τον παραγωγό IAMSTRONG, που έχει ήδη αγαπηθεί πολύ, ενώ τώρα συνεργάζεται με έναν ακόμα σημαντικό καλλιτέχνη, τον  Die Arkitekt και συμμετέχει στο νέο του τραγούδι με τίτλο «FACE» που μόλις κυκλοφόρησε.

Το τραγούδι θα συμπεριλαμβάνεται και στον πρώτο δίσκο του με τίτλο «Dark Colors», που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022. Τη σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ υπογράφει ο Βαγγέλης Φαντόπουλος, ενώ το τραγούδι έχουν δημιουργήσει Die Arkitekt και Τάμτα μαζί με τη Vesalia.

Παράλληλα, η Τάμτα προετοιμάζεται και για τις επερχόμενες εμφανίσεις της στη σκηνή του Box Athens, μαζί με τις Μέλισσες, καθώς η πρεμιέρα τους αναμένεται να γίνει την Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021. Συγκρότημα και τραγουδίστρια ενώνουν τις φωνές τους για ακόμα μία σεζόν και ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της Αθήνας κάθε εβδομάδα, και αυτόν τον χειμώνα.

Τάμτα: Η νέα της δισκογραφική συνεργασία πριν την πρεμιέρα στο BOX Athens

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024