211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Τάμτα: Το πρώτο της μήνυμα για τη συμμετοχή της στη Eurovision

Τάμτα εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι ανέφερε η αγαπημένη τραγουδίστρια; 

Στο Τελ Αβίβ θα βρεθεί φέτος η Τάμτα για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στη φετινή Eurovision. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, όμως, είναι και επίσημα ανακοινωμένο πως η τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει τη χώρα φέτος.

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για Βανδή – Ρέμο!

«Χαρά, ενθουσιασμός, ευθύνη και μεγάλη τιμή να εκπροσωπείς μία χώρα στον διαγωνισμό της Eurovision! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΡΙΚ για την πρόταση που μου έκανε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου.
Και άλλο ένα τεράααααστιο ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή στην ανακοίνωση του ονόματός μου από όλους εσάς, που από χθες το πρωί έχετε γεμίσει την καρδιά μου με αγάπη!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.

Δες επίσης: Melisses και Τάμτα ξανά μαζί! Τι νέα συνεργασία ετοιμάζουν;

Tην περίοδο αυτή η Τάμτα συνεχίζει τις εμφανίσεις της στην πίστα του BoX Athens μαζί με τις Μέλισσες. Μια συνεργασία που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό και συνεχίζεται φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά. κάθε εβδομάδα, τραγουδίστρια και συγκρότημα ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό της πόλης. Δες παρακάτω την ανάρτηση της τραγουδίστριας για τη συμμετοχή της στη φετινή Eurovision.

Τάμτα: Το πρώτο της μήνυμα για τη συμμετοχή της στη Eurovision

https://www.instagram.com/p/Brsva9blyj6/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024