211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Τάμτα: Διακοπή των εμφανίσεών της στο Box

Τάμτα εμφανισεις αθηνας 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το πρόβλημα υγείας και η ανάρτησή της

Μια αλλαγή θα δουν οι θαμώνες του Box Athens την εβδομάδα αυτή, καθώς η Τάμτα δεν θα συμμετέχει στο σχήμα και θα είναι εκτός αυτές τις μέρες. Ο λόγος, ένα πρόβλημα υγεία που αντιμετωπίζει λόγω την… εργασιομανίας της όπως έκανε η ίδια γνωστό μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

«Είμαι αρκετά εργασιομανής για να πρέπει να κάτσω στο σπίτι για περισσότερες από 10 ημέρες… Είναι too much… Απλά δεν μπορώ… Θέλω την κανονική μου ζωή πίσω» έγραψε η ερμηνεύτρια σε νέα ανάρτηση στον λογαριασμό της.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Έτσι, αυτό το συγκεκριμένο διήμερο, οι Μέλισσες θα είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στο νυχτερινό κέντρο και το μόνο βέβαιο είναι πως θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που θα κρατήσει το ενδιαφέρον χωρίς να υπάρξει κενό από την απουσία της τραγουδίστριας. Μέλισσες και Τάμτα συνεργάζονται φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και φυσικά αποτελούν και πάλι ένα από τα πιο hot σχήματα της φετινής σεζόν. Δες παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η αγαπημένη τραγουδίστρια για να ενημερώσει το κοινό της.

Τάμτα: Διακοπή των εμφανίσεών της στο Box

https://www.instagram.com/p/BuE1MfNFBdv/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024