211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Τάμτα: Ανανέωσε το συμβόλαιό της με τη Minos EMI / Universal

Τάμτα 2023 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η συνεργασία τους συνεχίζεται.

Η Τάμτα, η λαμπερή σταρ της ελληνικής ποπ σκηνής, επέκτεινε το συμβόλαιό της με τη Minos EMI / Universal, ενισχύοντας τη συνεργασία τους. Με σχεδόν δύο δεκαετίες συνεργασίας, που σημαδεύονται από πολυάριθμες επιτυχίες και σημαντικά καλλιτεχνικά ορόσημα, η Τάμτα και η Minos EMI / Universal συνεχίζουν το ταξίδι τους μαζί, υποσχόμενοι ακόμη περισσότερες πρωτοποριακές μουσικές επιτυχίες στο μέλλον.

“Εσύ φταις”, “Αγάπα με”, “Το άλλο μου μισό”, “Κοίτα με”, “Αγαπώ”, “Ήλιοι και θάλασσες”, “Επανάληψη”, “Η αγάπη δεν τελειώνει έτσι” αντιπροσωπεύουν μόνο ένα ποσοστό από τις πιο σημαντικές και επιτυχημένες ηχογραφήσεις της Τάμτα. Το τελευταίο της άλμπουμ, «Identity Crisis», έχει λάβει υψηλές κριτικές, με τη Minos EMI / Universal να υποστηρίζει αυτό το καλλιτεχνικό όραμα της αγαπημένης ποπ καλλιτέχνιδας.

Συλλογικά, τα τραγούδια της έχουν συγκεντρώσει πάνω από 250 εκατομμύρια προβολές και ροές σε YouTube, Spotify και Apple Music, τοποθετώντας την ως μία από τις πιο επιτυχημένες εμπορικά ποπ τραγουδίστριες της Ελλάδας τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Το πρωτοποριακό άλμπουμ, “Identity Crisis”, περιλαμβάνει μοντέρνες σκοτεινές ποπ ενορχηστρώσεις, δυναμικές μπαλάντες και τραγούδια μεσαίου τέμπο με μινιμαλιστική αισθητική. Μαζί με το άλμπουμ, κυκλοφόρησε στο YouTube το εντυπωσιακό βιντεοκλίπ για το ομώνυμο κομμάτι, σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Σελέκου, που επιδεικνύει ένα μοναδικό καλλιτεχνικό στυλ.

Τον χειμώνα που μας πέρασε την τραγουδίστρια απολαύσαμε σε μία σειρά εμφανίσεων στο BOX Athens μαζί με τις Μέλισσες. Μια σειρά εμφανίσεων στην Αθήνα που έκλεψε τις εντυπώσεις κάθε εβδομάδα – δες εδώ το εβδομαδιαίο πρόγραμμα – και έριξε αυλαία πριν από ένα μήνα.

Τάμτα: Ανανέωσε το συμβόλαιό της με τη Minos EMI / Universal

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024