211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Στέλιος Ρόκκος: Τραγουδά με την Άννα Βίσση και την Καίτη Γαρμπή

Στέλιος Ρόκκος - γαρμπη - βισση κολαζ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα βίντεο από το 1995 γίνεται πριν λίγο καιρό viral στο TikTok, ξυπνώντας μνήμες από το παρελθόν.

Το TikTok είναι γεμάτο με στιγμιότυπα από τη μουσική σκηνή των περασμένων δεκαετιών, προσφέροντας στους χρήστες του μια γεύση από το παρελθόν. Ένα τέτοιο βίντεο που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό έγινε viral, στο οποίο φαίνεται ο Στέλιος Ρόκκος να τραγουδά δίπλα στην Άννα Βίσση και την Καίτη Γαρμπή. Το βίντεο, που χρονολογείται από το 1995, ξύπνησε μνήμες και εντυπώσεις από μια εποχή όπου οι τρεις καλλιτέχνες βρισκόντουσαν στα πρώτα βήματα της λαμπρής τους καριέρας.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, ο Στέλιος Ρόκκος, με μακριά μαλλιά και νεανική εμφάνιση, συνοδεύει την Καίτη Γαρμπή και την Άννα Βίσση στην εκπομπή «Με αγάπη, Άννα». Οι τρεις τους ερμηνεύουν το παραδοσιακό κυπριακό τραγούδι «Τηλλυρκώτισσα», δημιουργώντας μια μαγική στιγμή που ξαναζωντανεύει μέσα από τις οθόνες των κινητών τηλεφώνων.

Η εκτέλεση του τραγουδιού ήταν εξαιρετική, με τον Στέλιο Ρόκκο να παίζει κιθάρα και να συνοδεύει φωνητικά τις δύο διάσημες τραγουδίστριες. Η Άννα Βίσση και η Καίτη Γαρμπή χαρίζουν μοναδικές ερμηνείες, καταφέρνοντας να μεταφέρουν το κοινό στην καρδιά της κυπριακής παράδοσης. Το βίντεο μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να ξεπεράσει τις 10.000 προβολές, δείχοντας την τεράστια απήχηση που έχουν οι τρεις καλλιτέχνες, ακόμα και δεκαετίες μετά την πρώτη τους εμφάνιση.

Αυτή η στιγμή, που επανέρχεται στην επικαιρότητα μέσω του TikTok, δείχνει τη διαχρονική αξία και το ταλέντο του Στέλιου Ρόκκου, της Άννας Βίσση και της Καίτης Γαρμπή. Ο συνδυασμός των φωνών τους και η μουσική συνοδεία του Ρόκκου αποτελούν μια υπέροχη ανάμνηση για τους παλαιότερους και μια ανακάλυψη για τους νεότερους.

Στέλιος Ρόκκος: Τραγουδά με την Άννα Βίσση και την Καίτη Γαρμπή

@antonis99534698

#ellinikesfonesplus#cyprustiktok #foryou #foryoupage❤️❤️ #cyprus🇨🇾 #greekmusic_🇬🇷💙🎶 #annavissi #greece🇬🇷 #kaitigarmpi #steliosrokos #cyprusmusic#traditionalart #traditional

♬ πρωτότυπος ήχος – antonis

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024