211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Στέλιος Ρόκκος, Stavento και Ήβη Αδάμου σε μία συναυλία στην Αθήνα

Στέλιος Ρόκκος που τραγουδαει αθηνα νυχτερινα κεντρα 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα δούμε τους καλλιτέχνες; 

Στέλιος Ρόκκος, Stavento και Ήβη Αδάμου ενώνουν τις δυνάμεις τους κι ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν μια ξεχωριστή συναυλία στο City Garden Festival, γεμάτη κέφι και χορό.

Οι δύο καλλιτέχνες δε συνεργάζονται φέτος μόνο στη σκηνή, αλλά και δισκογραφικά. Συγκεκριμένα, στον τελευταίο δίσκο του Στέλιου Ρόκκου, με τίτλο «Ανάσα», που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό, υπάρχει και το ντουέτο «Εμείς», με την Ήβη Αδάμου, το οποίο έχει ήδη αγαπηθεί πολύ από το κοινό τους και έχει αναδειχθεί σε μία από τις επιτυχίες του καλοκαιριού. Τώρα, έρχεται η στιγμή που θα ακούσουμε και ζωντανά το συγκεκριμένο ντουέτο, όπως και πολλές ακόμα αγαπημένες επιτυχίες των καλλιτεχνών.

Παράλληλα, την τραγουδίστρια φέτος απολαύσαμε στην πίστα του Fantasia, στην οποία ολοκλήρωσε το σχήμα με ηγέτες τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Πέτρο Ιακωβίδη. Το σχήμα έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Οκτώβριο και διήρκησε εννιά μήνες! Από την άλλη, τον Στέλιο Ρόκκο απολαύσαμε σε μία επιτυχημένη σεζόν εμφανίσεων στο «Φωταέριο», μαζί με την Πάολα.

Στέλιος Ρόκκος, Stavento και Ήβη Αδάμου σε μία συναυλία στην Αθήνα 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ STAVENTO ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024