211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Στέλιος Ρόκκος: Πρεμιέρα στο Posidonio με νέο τραγούδι

Στέλιος Ρόκκος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Λίγο μετά την πρεμιέρα του θα κυκλοφορήσει και το τραγούδι «Πάει».

Το Posidonio, ένα από τα ιστορικότερα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας, ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα νέο δυναμικό δίδυμο που υπόσχεται να φέρει τα πάνω κάτω στην πόλη κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Ο Στέλιος Ρόκκος και ο Σταμάτης Γονίδης, δύο αναγνωρισμένα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν μοναδικές ερμηνείες σε ένα εκρηκτικό live πρόγραμμα.

Η πρεμιέρα τους στο Posidonio συμπίπτει με την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού του Στέλιου Ρόκκου, με τίτλο “Πάει”, το οποίο έρχεται να προστεθεί στο ρεπερτόριο τους με μια φρέσκια αισθητική και ενέργεια. Αυτό το νέο κομμάτι, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, αναμένεται να αποτελέσει ένα ακόμα κορυφαίο άσμα στην πορεία του Ρόκκου στον χώρο της μουσικής.

Έτσι, με νέα τραγούδια και μια δυναμική συνεργασία, ο Στέλιος Ρόκκος και ο Σταμάτης Γονίδης ετοιμάζονται να κατακτήσουν ξανά τις καρδιές των θαυμαστών τους, αφήνοντας το αποτύπωμά τους στη μουσική σκηνή και στην ιστορία του Posidonio.

Τη μουσική υπογράφει ο Θάνος Παπανικολάου και ο Μάριος Ψιμόπουλος και οι στίχοι στον πρώτο. Πάρε μια γεύση από την επερχόμενη επιτυχία στο βίντεο που ακολουθεί.

Αναμφίβολα, ένα τραγούδι που θα ακουστεί δυναμικά το επόμενο διάστημα. Πάρε μια γεύση από το παρακάτω βίντεο με το teaser του νέου κομματιού.

Στέλιος Ρόκκος: Πρεμιέρα στο Posidonio με νέο τραγούδι

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024