211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Στέλιος Ρόκκος | Παντρεύτηκε για τέταρτη φορά!

ο Στέλιος Ρόκκος χαμογελαστος με την γυναικα του
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο

Γαμπρός για τέταρτη φορά ντύθηκε την Τετάρτη ο Στέλιος Ρόκκος! Ο τραγουδιστής και η καλλονή σύντροφός του, Ελένη Γκόφα, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, με μια πολιτική τελετή στο δημαρχείο της Λήμνου. Ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο με την παρουσία λίγων συγγενών και φίλων.

Δες επίσης: 2018 Σ αγαπώ Ελένη Φουρέιρα Στίχοι

Δες τις πρώτες φωτογραφίες από την τελετή και την δεξίωση που πραγματοποιήθηκε μετά το τέλος του μυστηρίου! To ζευγάρι είναι μαζί αρκετό καιρό και η Λελέ, όπως εκείνος την αποκαλεί, βρίσκεται πάντα στο πλευρό του στα επαγγελματικά του βήματα και στις πρεμιέρες του.

Δες επίσης: Petrogazi | Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της

Παράλληλα, την περίοδο αυτή, ο τραγουδιστής πραγματοποιεί εμφανίσεις στην πίστα του Έναστρον, μαζί με την Πάολα και τον Γιώργο Μαζωνάκη. Ένα σχήμα που έχει μονοπωλήσει για τα καλά το ενδιαφέρον και έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο. Για τον Στέλιο, δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνει στην πίστα αυτή, καθώς εκεί τον είχαμε δει και πριν από μερικά χρόνια, στο πλευρό του Βασίλη Καρρά και του Stan. Και τώρα τον βλέπουμε και πάλι στον ίδιο χώρο!

Στέλιος Ρόκκος | Παντρεύτηκε για τέταρτη φορά!

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024