211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Στέλιος Ρόκκος και Λένα Ζευγαρά έκαναν πρεμιέρα στην Πύλη Αξιού

Στέλιος Ρόκκος Λενα ζευγαρα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα ένα σχήμα που θα ξεχωρίσει.

Η Πύλη Αξιού επέστρεψε στη νυχτερινή διασκέδαση της Θεσσαλονίκης με ένα σχήμα – έκπληξη που θα φέρει τα πάνω κάτω! Στέλιος Ρόκκος και Λένα Ζευγαρά, δύο πολύ αγαπημένα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού ενώνουν τις φωνές τους και έκαναν τη μεγάλη τους πρεμιέρα. Συγκεκριμένα, η πίστα υποδέχτηκε  το σχήμα αυτό από το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου και για κάθε Σάββατο και Κυριακή οι δύο καλλιτέχνες θα βρίσκονται εκεί και θα απογειώνουν το κέφι.

Οι δύο καλλιτέχνες έρχονται να παραλάβουν τη σκυτάλη του προγράμματος από ακόμα ένα ζευγάρι καλλιτεχνών που ξεχώρισαν την άνοιξη, τον Σάκη Ρουβά και την Έλλη Κοκκίνου, οι οποίοι ήταν οι τελευταίοι που ανέβηκαν στην εν λόγω πίστα. Μάλιστα, τον Στέλιο Ρόκκο είχαμε δει στη συγκεκριμένη πίστα και τον περασμένο χειμώνα, μαζί με την Πάολα.

Ο Στέλιος Ρόκκος, o διαχρονικά σύγχρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός, έχει τον δικό του μοναδικό τρόπο να χαρίζει στο κοινό συναρπαστικές στιγμές σε κάθε του live. Η Λένα Ζευγαρά, η δημοφιλής λαϊκή ερμηνεύτρια με το ξεχωριστό στυλ, έχει καταφέρει να αγαπηθεί δυνατά απ’ το κοινό και να αποτελεί μια απ’ τις πιο σπουδαίες λαϊκές φωνές της νέας γενιάς.

Μαζί τους ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ένας απ’ τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της νεανικής ποπ σκηνής και η ανερχόμενη Έλενα Παναγιωτίδου. Κάθε Σάββατο και Κυριακή. Δες παρακάτω μερικά στιγμιότυπα από την πρεμιέρα τους.

Στέλιος Ρόκκος και Λένα Ζευγαρά έκαναν πρεμιέρα στην Πύλη Αξιού

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024