211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Στέλιος Ρόκκος: Η καλοκαιρινή περιοδεία «Πάει» το καλοκαίρι 2024

Στέλιος Ρόκκος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποια ημερομηνία θα τον δούμε στην Αθήνα;

Για ακόμη ένα καλοκαίρι, ο Στέλιος Ρόκκος θα μας ταξιδέψει σε απίστευτα μουσικά μονοπάτια, μέσα από τα δικά του τραγούδια και μεγάλες επιτυχίες που αγαπήσαμε! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανακοινώνει την καλοκαιρινή του περιοδεία με τίτλο «Πάει», παρουσιάζοντας μοναδικές συναυλίες που θα μείνουν αξέχαστες.

Φέτος το καλοκαίρι, ο Στέλιος Ρόκκος θα «Πάει» σε δύο μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη. Η πρώτη του συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου στο Θέατρο Μονής Λαζαριστών, έναν χώρο που φημίζεται για την καταπληκτική του ατμόσφαιρα και την άψογη ακουστική. Οι φίλοι της μουσικής του Στέλιου στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να γεμίσουν το θέατρο για να απολαύσουν ζωντανά τις αγαπημένες τους επιτυχίες.

Η περιοδεία συνεχίζεται στην Αθήνα, όπου ο Στέλιος Ρόκκος θα εμφανιστεί στο Βεάκειο Θέατρο στις 3 Ιουλίου. Το Βεάκειο Θέατρο, με τη μαγευτική του θέα και τη μοναδική του ατμόσφαιρα, αποτελεί τον ιδανικό χώρο για μια αξέχαστη καλοκαιρινή συναυλία. Οι Αθηναίοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια βραδιά γεμάτη από τις επιτυχίες του Στέλιου, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα και τη θέα της πόλης.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τις συναυλίες έχει ήδη ξεκινήσει. Με μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες και τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό, ο Στέλιος Ρόκκος υπόσχεται ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική και συναισθήματα.

Μην χάσεις την ευκαιρία να απολαύσεις τον Στέλιο Ρόκκο και να ταξιδέψεις μαζί του σε μουσικά μονοπάτια που μόνο εκείνος μπορεί να χαράξει! Το καλοκαίρι του 2024 προμηνύεται μαγευτικό με την περιοδεία «Πάει» να υπόσχεται ανεπανάληπτες βραδιές γεμάτες μουσική και συγκινήσεις.

Στέλιος Ρόκκος: Η καλοκαιρινή περιοδεία «Πάει» το καλοκαίρι 2024

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024